שרימפס בקוקוס עם סלסת מנגו ועשבי תיבול
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לשרימפס בקוקוס עם סלסת מנגו ועשבי תיבול ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 20 שרימפס קלופים ונקיים
- כוס שברי קוקוס לבן לא ממותק
- חצי כוס תערובת תבליני קייג'ון
- שמן עמוק לטיגון
- בלילת טמפורה
- סלסת מנגו
- 1 מנגו בשל קלוף
- אבוקדו טרי ומוכן לאכילה
- 2 שאלוטס קצוצים
- 1 בצל ירוק קצוץ
- 2 שיני שום קצוצות
- 4 גבעולי כוסברה קצוצים
- 4 גבעולי פטרוזיליה קצוצים
- 1 כף ג'ינג'ר מגורר
- 1 צ'ילי אדום חריף קצוץ
- 4 כפות מיץ לימון
- 4 כפות שמן זית
אופן ההכנה
1. לטבול את השרימפס בבלילת הטמפורה, לצפות בקוקוס ולטגן בשמן חם.
2. להגיש עם סלסת מנגו ופלחי אבוקדו טריים
הערות
המתכון מתוך התכנית i eat, ששודרה בערוץ 10
ובאדיבות מסעדת מיקה
קישורים:לאתר מסעדת מיקה