פודינג לחם

פודינג לחם

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפודינג לחם ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. חותכים את הלחם לקוביות ומיבשים אותו בתנור מבלי לשנות את צבעו, כלומר לא לקלות אותו אלא רק ליבש.
2. מרתיחים חלב שמנת מתוקה וסוכר.
3. טורפים ביצים.
4. עושים ''טמפרינג'' לביצים – מוזגים לתוך הקערה מעט מהנוזל החם תוך כדי ערבוב מהיר. מחזירים את הביצים הטרופות לאט ותוך כדי ערבוב מהיר לסיר וממשיכים לבשל על אש קטנה מבלי להרתיח ותוך כדי ערבוב קל עם מטרפה או כף עץ.
5. משמנים תבנית אינגליש קייק בחמאה ומקמחים.
6. מכניסים את הלחם ומוזגים מעליו את התערובת החמה. מפזרים תוך כדי את השוקולד ואת האגוזים.
7. מניחים להצטנן כ-10 דקות ואופים בתוך ''ביין מרי'' עם מים עד כשליש גובה, בתנור של 180 מעלות ל-1/2 שעה עד 40 דקות.
8. מוציאים מהתנור ומהתבנית ומגישים חם על הגלידה

הערות

המתכון מתוך התכנית i eat, ששודרה בערוץ 10
ובאדיבות מסעדת מיקה


קישורים:
מיקה
המתכון באדיבות
,