פירות יער קפואים עם רוטב שוקולד לבן חם
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפירות יער קפואים עם רוטב שוקולד לבן חם ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- עוגת ספוג קלאסית Genoise אפויה בתבנית מרובעת
- 250 גרם מיקס פירות יער טריים: אוכמניות, פטל אדום, תות עץ, דובדבנים.
- 200 גרם שוקולד לבן
- 100 גרם שמנת מתוקה
אופן ההכנה
1. מכינים את עוגת ה- Genoise (ספוג).
2. על נייר אפייה בתבנית רחבה מקפיאים את פירות היער.
3. מחממים שמנת מתוקה ומצמצמים, מורידים מהאש ומערבבים פנימה את קוביות השוקולד הלבן עד שנמסות והרוטב חלק והומוגני.
4. פורסים את העוגה בעזרת פורמה.
5. מפזרים אבקת סוכר.
6. מניחים את פירות היער הקפואים על העוגה ומגישים מיד עם רוטב שוקולד חם
הערות
המתכון מתוך התכנית i eat, ששודרה בערוץ 10
ובאדיבות מסעדת מיקה
קישורים:מיקה