קרם ברולה קר
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקרם ברולה קר ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 800 גרם שמנת מתוקה
- 100 ל' חלב
- 8 חלמונים
- 150 גרם סוכר
- 1 מקל וניל
- תבנית מרובעת 27X35
אופן ההכנה
1. לחמם שמנת, חלב, סוכר ומקל הווניל, לערבב יחד עם החלמונים, ולהעביר דרך מסננת.
2. לרפד תבנית בנייר כסף, לשפוך לתוך התבנית את הבלילה ולאפות כ-30 דקות ב-140 מעלות.
3. לבדוק שהבלילה מתייצבת, להוציא, לקרר ולהכניס לפריזר.
4. למחרת היום להגיש חתוך לריבועים ושרוף למעלה עם סוכר חום.
הערות
המתכון מתוך התכנית i eat, ששודרה בערוץ 10
ובאדיבות מסעדת מיקה
קישורים:מסעדת מיקה