מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

קרם ברולה קר

קרם ברולה קר

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקרם ברולה קר ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. לחמם שמנת, חלב, סוכר ומקל הווניל, לערבב יחד עם החלמונים, ולהעביר דרך מסננת.
2. לרפד תבנית בנייר כסף, לשפוך לתוך התבנית את הבלילה ולאפות כ-30 דקות ב-140 מעלות.
3. לבדוק שהבלילה מתייצבת, להוציא, לקרר ולהכניס לפריזר.
4. למחרת היום להגיש חתוך לריבועים ושרוף למעלה עם סוכר חום.

הערות

המתכון מתוך התכנית i eat, ששודרה בערוץ 10
ובאדיבות מסעדת מיקה


קישורים:
מסעדת מיקה
המתכון באדיבות
,