מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > עוגת גבינה קרה ללא סוכר

עוגת גבינה קרה ללא סוכר

עוגת גבינה קרה ללא סוכר

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לעוגת גבינה קרה ללא סוכר ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. לבצק: לערבב במיקסר: קמח, חמאה וכמו סוכר עד למרקם פרורי. להוסיף חלמונים ושמנת ולעבד עד לקבלת כדור בצק. להניח את הבצק לנוח שעה במקרר.
2. להוציא הבצק ולרדד לעלה בעובי 1/2 ס''מ, לפרוס עיגול בגודל של התבנית בקוטר 26, להכניס לתנור ולאפות ב-160 מעלות את עיגול הבצק ואת שאר הבצק שישמש לנו לפרורים מאוחר יותר. לאפות עד שהבצק זהוב חום, להוציא ולקרר.
3. להניח תבנית רינג בקוטר 26 על התבנית ולתוך התבנית להכניס את הבצק שאפינו.
4. לגבינה: לערבב גבינה עם כמו סוכר למסה אחידה.
5. לערבב ג'לטין מומס עם 1/3 שמנת מתוקה מוקצפת והשוקולד המומס. להוסיף לגבינה, לערבב ולהוסיף שמנת.
6. לצקת לתבנית ולשים בפריזר

הערות

המתכון מתוך התכנית i eat, ששודרה בערוץ 10
ובאדיבות מסעדת מיקה


קישורים:
מיקה
המתכון באדיבות
,