מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > בורשט – מרק סלק קר

בורשט – מרק סלק קר

בורשט – מרק סלק קר

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לבורשט – מרק סלק קר ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. לבשל את הכל בסיר עם כ-4 ליטר מים עד שהסלק רך אך לא מידי.
2. לתת לסלק להתקרר ואז לגרד בפומפייה את כל הסלק + בצל אחד: את הכל לגרד בפומפייה גסה פרט לבצל ועד 3 סלקים, אותם יש לגרד בפומפייה קטנה. להחזיר את הסלק המגורד לסיר להביא את הכל לרתיחה.
3. להגיש קר בתוספת: בצל ירוק קצוץ, שמנת חמוצה, ביצה קשה, מלפפון חמוץ, מלפפון רגיל, שמיר, ותפוח אדמה מבושל ומתוק

הערות

המתכון מתוך התכנית i eat, ששודרה בערוץ 10
ובאדיבות מסעדת מיקה


קישורים:
מיקה
המתכון באדיבות
,