בורשט – מרק סלק קר
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לבורשט – מרק סלק קר ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 3 ק''ג סלק מקולף
- 2 בצלים מקולפים
- 2 כפות סוכר
- 1 כפית מלח
- 1/2 לימון סחוט
אופן ההכנה
1. לבשל את הכל בסיר עם כ-4 ליטר מים עד שהסלק רך אך לא מידי.
2. לתת לסלק להתקרר ואז לגרד בפומפייה את כל הסלק + בצל אחד: את הכל לגרד בפומפייה גסה פרט לבצל ועד 3 סלקים, אותם יש לגרד בפומפייה קטנה. להחזיר את הסלק המגורד לסיר להביא את הכל לרתיחה.
3. להגיש קר בתוספת: בצל ירוק קצוץ, שמנת חמוצה, ביצה קשה, מלפפון חמוץ, מלפפון רגיל, שמיר, ותפוח אדמה מבושל ומתוק
הערות
המתכון מתוך התכנית i eat, ששודרה בערוץ 10
ובאדיבות מסעדת מיקה
קישורים:מיקה