פסטה של קיץ - פנה עגבניות שום אספרגוס וזיתים
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפסטה של קיץ - פנה עגבניות שום אספרגוס וזיתים ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 1 חבילה פסטה פנה
- 10 גבעולי אספרגוס חלוט במים רותחים ומצונן במי קרח
- 3-4 עגבניות בשלות פרוסות לקוביות קטנות
- 5 שיני שום קצוצות
- 1/2 כוס שמן זית
- בזיליקום קצוץ
- 1/2 כוס זיתי קלמטה שחורים קלופים וקצוצים
- 100 גרם פרמזן מגורר
אופן ההכנה
1. מבשלים הפסטה אל דנטה.
2. מחממים במחבת שמן זית – מוסיפים שום, עגבניות, אספרגוס, זיתים, בזיליקום קצוץ מבשלים ביחד ומקפיצים את הפסטה עם חומרי הרוטב ומגישים עם פרמזן מלמעלה
הערות
המתכון מתוך התכנית i eat, ששודרה בערוץ 10
ובאדיבות מסעדת מיקה
קישורים:לאתר מסעדת מיקה