מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

קרפצ'יו קוקי סן-ז'ק

קרפצ'יו קוקי סן-ז'ק

תיאור המתכון

על קרפצ'יו סלק עם קוקי סאן-ז'ק מוקפץ בשמן זית וחומץ בלסמי, מלווה בעלי רוקט ותפוזים

מרכיבים

אופן ההכנה

לפרוס חצי מכמות הקוקי סאן-ז'אק לפרוסות דקות מאוד, לתבל עם חצי מכמות שמן הזית וחומץ הבלסמי ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
לתבל את הסלק הפרוס עם שמן זית ובלסמי.
להכין סלט עם הרוקט, פילה התפוזים ורצועות דקות מרבע סלק.
להניח על הצלחת את הקרפצ'יו סלק בצורת פרח פתוח, באמצע הפרח להניח את סלט הרוקט.מעל, את הקרפצ'יו קוקי סאן-ז'אק.
את החצי השני של קוקי סאן-ז'אק להקפיץ עם מעט שמן זית ולסדר מסביב לקרפצ'יו הסלק.
לפזר בעדינות מלח ופלפל לפי הטעם מעל הצלחת ולטפטף מעט שמן זית.

הערות

המתכון מתוך התכנית i eat, ששודרה בערוץ 10
ובאדיבות מסעדת מיקה


קישורים:
מסעדת מיקה
המתכון באדיבות
,