מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פאייה דגים ופירות ים

פאייה דגים ופירות ים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפאייה דגים ופירות ים ברמת מיומנות קשה - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

לקצוץ את הירקות לקוביות קטנות.
להרתיח את ציר הדגים (או מים) בסיר ולהוסיף את השרימפס והמולים. לבשל כ- 4 עד 5 דקות.
להפריד את הנוזל מהסיר ולשמור אותו.
את השרימפס והמולים לשמור במקום חמים. לחמם בפאיירה את שמן הזית ולטגן קלות את הירקות הקצוצים.
להוסיף את הקלמרי, הקלמס והלוקוס ולפורר את הזעפרן למחבת (לפאיירה).
להוסיף מלח לפי הטעם ולהוסיף את האורז.
לערבב היטב ולהוסיף את הנוזל ששמרנו קודם לכן (את ציר הדגים).
לבשל על אש נמוכה עד בינונית עד שהאורז מוכן. לסדר את המולים והשרימפסים מעל בצורת פרח ולהוסיף את הלימונים.

הערות

המתכון מתוך התכנית i eat, ששודרה בערוץ 10
ובאדיבות מסעדת מיקה


קישורים:
מסעדת מיקה