ברד פודינג
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לברד פודינג ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 1/2 כבד אווז
- 1 בריוש
- 6 ביצים
- 1 כוס שמנת
- קמח
- 1 כוס חלב
- 50 גרם פטריות פורצ'ני מיובשות
- 2 שאלוטס קצוצים
- מלח, פלפל
- קורט אגוז מוסקט מגורר
- אוכמניות
- יין אדום
- ציר עוף/בקר
- מירין
- תפוזים
אופן ההכנה
1. חותכים את כבד האווז לקוביות ומטגנים טיגון מהיר במחבת טפלון (ללא שמן) ומצננים.
2. משרים פטריות פורצ'יני במים פושרים עד שמתרככים, שומרים את מי ההשריה.
3. מערבבים שמנת, חלב, וביצים עם מטרפה, מוסיפים את מי הפטריות מערבבים את הפטריות, כבד אווז עם הבריוש הפרוס.
4. יוצקים מעל את הנוזלים אופים בביין מרי בקוקוטים חד פעמיים עד שמזהיב (תנור 180 מעלות).
5. מגישים עם רוטב יין אדום ואוכמניות: מצמצמים כמות שווה של יין אדום, ציר עוף/בקר, מירין ומיץ תפוזים, לאחר שמצומצם מוסיפים אוכמניות.
הערות
המתכון מתוך התכנית i eat, ששודרה בערוץ 10
ובאדיבות מסעדת מיקה
קישורים:מסעדת מיקה