מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות קרות> כדורי שרימפס במעטה שומשום עם סלט עגבניות ופיטריות שיטאקי

כדורי שרימפס במעטה שומשום עם סלט עגבניות ופיטריות שיטאקי

כדורי שרימפס במעטה שומשום עם סלט עגבניות ופיטריות שיטאקי

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לכדורי שרימפס במעטה שומשום עם סלט עגבניות ופיטריות שיטאקי ברמת מיומנות קשה - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מכינים את כדורי השרימפס:
מערבבים את בשר השרימפס והפרגית עם יתר החומרים, מלבד השומשום, ומתבלים במלח ופלפל. יוצרים 8 קציצות פחוסות מעט, וטובלים בתערובת השומשום , לציפוי.
מכינים את מרכיבי הסלט:
מבשלים את הפטריות כ – 20 דקות במים רותחים לריכוך.
מקררים וחותכים לרבעים.
מערבבים את כל חומרי הסלט, טועמים, מתבלים ומאזנים תיבול.
מטגנים את כדורי השרימפס ומגישים:
מחממים מחבת עם מעט שמן זית לחום בינוני. מטגנים את הקציצות כ – 2 דקות מכל צד.

מסדרים סלט בקעריות, מפזרים בוטנים ומגישים עם הקציצות.

הערות

המתכון מתוך התכנית i eat, ששודרה בערוץ 10
ובאדיבות מסעדת מיקה


קישורים:
מסעדת מיקה