מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> סופלה קר של תמרים וטחינה

סופלה קר של תמרים וטחינה

סופלה קר של תמרים וטחינה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לסופלה קר של תמרים וטחינה ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. להקציף חלבונים לקצף יציב להוסיף פנימה טחינה גולמית ותמרים.
2. להקציף שמנת מתוקה בנפרד לקצפת יציבה.
3. לקפל את שתי המסות יחד.
4. לצקת לתבניות אישיות ולהקפיא, להוציא מהמקפיא למקרר, כשעה לפני האכילה.
5. לרוטב: לבשל בסיר עד לקבלת רוטב.
6. הגשה: להניח סופלה קר על צלחת הגשה. לצקת מעט רוטב מסביב ולפזר שערות חלבה לקישוט

הערות

המתכון מתוך התכנית i eat, ששודרה בערוץ 10
ובאדיבות מסעדת מיקה


קישורים:
מסעדת מיקה
המתכון באדיבות
,