מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

אמפנדה

אמפנדה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לאמפנדה ברמת מיומנות קשה - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. הבצק: במלוש לשים את הקמח להוסיף את המים אח''כ את המרגרינה ולבסוף את הביצה והמלח. ללוש היטב.
2. להוציא את הכדור, לניילן ולשים במקרר ל5 שעות.
3. להוציא את הכדור, לרדד על משטח מקומח, ליצור דסקיות (עיגולי בצק בעובי 2 ס''מ) ולהחזיר למקרר. גודל הדסקית- אפשר עם כוס שתייה ואפשר יותר גדול
4. המילוי: במחבת רחבה לטגן את הבצל. להוסיף את הפלפל ולטגן מעט.
5. להוסיף את הבשר ולהמשיך לטגן עד שהבשר מבושל.
6. להעביר למסננת ולנקז את הנוזלים. כשהתערובת מצטננת להכניס למקרר. להוציא לאחר שהתקרר היטב.
7. מניחים כפית מילוי במרכז דסקית. מוסיפים זית חרוזי.
8. מקפלים בגלול מסורתי או מהדקים היטב. מטגנים בשמן עמוק ומניחים על ניר סופג.

הערות

המתכון מתוך התכנית i eat, ששודרה בערוץ 10
ובאדיבות מסעדת מיקה


קישורים:
מסעדת מיקה
המתכון באדיבות
,