מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> ספייריבס במרינדה

ספייריבס במרינדה

ספייריבס במרינדה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לספייריבס במרינדה ברמת מיומנות קשה - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. במחבת חמה להשחים את הספייריבס משני הצדדים עם מעט מלח ופלפל.
2. לחמם תנור ל-175 מעלות.
3. להניח בתבנית עמוקה את הספייריבס עם כל חומרי המרינדה, לכסות בנייר כסף ולאפות כשעה, עד שהעצם נשלפת בקלות מהבשר.
4. להוציא את התבנית מהתנור. לאחר שהצלעות מתקררות מעט, להוציא מהתבנית, לשמור אותן ולהיפטר מהציר.
5. להכנת הרוטב: לבשל את כל המרכיבים בסיר על אש בינונית תוך כדי בחישה, עד לקבלת רוטב סמיך.
6. לפני ההגשה יש לחמם את הרוטב ולחמם לחוד את הספייריבס על גריל או בתנור חם. רק את החימום הסופי לעשות ביחד מתחת לברוילר או בתנור.
7. להוציא את הצלעות מהתבנית (או מהמקרר ולהביאן לטמפרטורת החדר). להניח על מגש אפייה ולהבריש ברוטב. להשחים מתחת לברוילר או על גריל פחמים פתוח

הערות

המתכון מתוך התכנית i eatששודרה בערוץ 10
ובאדיבות מסעדת מיקה


קישורים:
מסעדת מיקה
המתכון באדיבות
,