ראש השנה: תפוחי עץ ממולאים באגוזים ברוטב דבש וג'ינג'ר
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לראש השנה: תפוחי עץ ממולאים באגוזים ברוטב דבש וג'ינג'ר ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 2 תפוחי עץ זהוב / גרנד סמיט
- 3 כפיות תפ''ע מיובשים
- 100 גר' אגוזים מסוגים שונים
- 4 כפות דבש יד מרדכי
- 8 יח' משמש מיובש
- 3 כפות אננס טרי /מיובש
- החומרים לרוטב :
- ¼ כפית ג'ינג'ר טרי
- 10 כפות דבש יד מרדכי
- 6 כפות מיץ תפוזים
- תפרחת מנטה לעיטור
אופן ההכנה
חוצים את תפוח העץ ובעזרת כף פריזיאן מרוקנים את תוכנו
מכניסים את תפ''ע לתנור למשך כ 8-6 ד' בחום של 160-180 מעלות לריכוך קל
במקביל קוצצים את המשמש המיובש , את תפוח העץ ואת האננס
מערבבים עם האגוזים והדבש.
ממלאים את תפוח העץ בתערובת (ניתן להכניס לתנור למשך כ 3-4 דקות.)
מערבבים את כל חומרי הרוטב.
מניחים את תפוח העץ על צלחת הגשה ומטפטפים לצידו את הרוטב.
מעטרים בתפרחת מנטה ומגישים חם או קר לבחירתכם
הערות
המתכון באדיבות מפגש יד מרדכי