חלקי עוף במרינדת דבש חרדל ושום
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לחלקי עוף במרינדת דבש חרדל ושום ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 8 חלקי עוף רצוי שוקיים או ירכיים
- למרינאדה:
- 4 כפות חרדל
- 4 כפות דבש
- 4 כפות שמן זית
- 4 כפות רוטב סויה
- 5 כפות שום קפוא או 5 שיני שום טרי
אופן ההכנה
לבחוש את חומרי המרינדה לתערובת אחידה.
להשרות את חלקי העוף במרינאדה כמה שיותר זמן – רצוי לילה.
יש להוסיף לפני האפייה 1 כף אבקת מרק מהולים בכוס מים רותחים.
אפשר להוסיף כתוספת, קוביות תפוחי אדמה (לא מקולפים) .
לאפות כשעה וחצי עם כיסוי נייר אלומיניום , וחצי שעה ללא כיסוי.
הערות
המתכון באדיבות מפגש יד מרדכי
תגובות
-
ביקורת
רעות
(18/01/2008 13:42:00)
המתכון נהדר טעים במיוחד קל להכנה מתאים לשבת קודש!