מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

עוף במיץ תפוזים

עוף במיץ תפוזים

תיאור המתכון

מתכון 10*10 (10 דקות עבודה וטעם 10)

מרכיבים

אופן ההכנה

מטגנים את העוף להשחמה בסיר גדול . ניתן להוסיך את הסלרי והבצל בשלב זה .
מוסיפים את רכז המיץ , ומשלימים במים עד לכיסוי העוף .
מביאים לרתיחה , וממשיכים לבשל על אש קטנה שעה ורבע .
למהדרין – להוסיף את הרוזמרין ברבע השעה האחרונה .
חביב מאוד על ילדים ומבוגרים כאחד

הערות

המתכון באדיבות מפגש יד מרדכי