מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> ראש השנה: חזה מולארד בדבש ורימונים

ראש השנה: חזה מולארד בדבש ורימונים

ראש השנה: חזה מולארד בדבש ורימונים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לראש השנה: חזה מולארד בדבש ורימונים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מכינים את הרוטב: מרתיחים בסיר את ציר או מרק העוף ומיץ הרימונים. מצמצמים לפחות למחצית הכמות. מוסיפים מיץ לימון וסוכר לפי הטעם, מתבלים במלח ופלפל ומרתיחים עד שהרוטב מרוכז. שומרים בצד.

2. בעזרת סכין חד חותכים חריצים שתי וערב בעור המולארד. מתבלים במלח ופלפל.

3. מחממים מחבת טפלון ,ומטגנים את חזות המולארד, כשצד העור כלפי מטה. מטגנים כמה דקות, עד שרוב השומן נמס והעור משחים. זורקים את רוב השומן שהצטבר במחבת, מחזירים לאש, הופכים את החזות לצדם השני ומטגנים 3-2 דקות נוספות. (זמן הטיגון תלוי במידת הבישול הרצויה. מומלץ להגיש את החזות, כשמרכזן ורוד ולא עשוי לגמרי).
שומרים חם לכמה דקות, לפני שפורסים את החזות.

4. לפני ההגשה מחממים את הרוטב ומזגגים אותו על-ידי המסת כמה קוביות מרגרינה בטעם חמאה ברוטב החם. נזהרים שלא להרתיח ממש את הרוטב, אחרת הוא ייפרד.

5. פורסים את החזות, ומסדרים על צלחת הגשה, מומלץ לסדר את הפרוסות בצורת מניפה. יוצקים את הרוטב, ומפזרים מעל את גרגירי הרימון.

הערות

המתכון באדיבות מפגש יד מרדכי

המתכון באדיבות
מסעדת מפגש יד מרדכי צומת יד מרדכי, דרומית לאשקלון, אשקלון הצג טלפון