מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > אווז מעושן על מצע בייבי

אווז מעושן על מצע בייבי

אווז מעושן על מצע בייבי

תיאור המתכון

המנה מתאימה ל-4 סועדים, כמנה ראשונה רעננה בימי הקיץ

מרכיבים

אופן ההכנה

לרוטב הדובדבנים: לשים את הדובדבנים בבלנדר, להוסיף את כל התבלינים, ולהפעיל עד לקבלת מרקם חלק, לטעום ולשפר טעם (נשמר היטב גם בטמפרטורת החדר)
לשטוף היטב את עלי הבייבי ולייבש, להניח בצלחת הגשה, לחתוך את הפירות ולפזר מעל הסלט.
את האווז לחתוך לפרוסות אלכסוניות דקות ולטגן אותן במחבת ללא שמן עד שיהיו פריכות, לשים מעל הסלט ולצקת את הרוטב.

הערות

המתכון באדיבות מסעדת ''הטובים של שפרה''


קישורים:
שפרה