מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פתאי

פתאי

תיאור המתכון

160 קלוריות למנה

מרכיבים

אופן ההכנה

להשרות את האורז/אטריות במים כ- 10 דקות.

לטגן 2 ביצים מעורבבות עם 2 שיני שום לחביתה

להוסיף את הבצל הירוק, הגזר המגורד, הכרוב והאטריות


1/2 כוס סויה
2 כפות חומץ
1 כפית סוכר
1 כפית גדושה של אבקת מרק עוף
להמשיך להקפיץ על האש, לפזר מעל מעט בוטנים גרסים.

להגיש חם עם לימון

הערות

המתכון באדיבות אתר הסטודיו של דליה


קישורים:
הסטודיו של דליה