מתכון לפסח: פשטידת תרד
- מתאים ל: 8 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
125 קלוריות למנה
מרכיבים
- חבילת תרד קפוא – מופשר וסחוט (400 גר´)
- 2 גביעי גבינה 5% (500 גר´)
- 2 ביצים
- שקית מרק נמס דל קלוריות
- בצל מגורד
- קורט פלפל שחור
- אבקת שום
- 90 גר´ גבינה צהובה מגורדת
אופן ההכנה
מחממים יחד את כל חומרי הפשטידה, משמנים את תבנית פיירקס בינונית בתרסיס שמן ושוטחים בתוכה את הבלילה.
אופים כ-30 דקות.
מפזרים מעל את הגבינה המגורדת ומחזירים לתנור ל-5 דקות נוספות עד שישחים.
הערות
המתכון באדיבות אתר הסטודיו של דליה
קישורים:הסטודיו של דליה