עוגת גבינה חגיגית באדיבות אתר הסטודיו של דליה
- מתאים ל: 30 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
כל פרוסה מכילה: 120 קלוריות, או יחידת חלב + 40 קלוריות צ´ופר.
מרכיבים
- שלב א´
- החומרים:
- 2 גביעי גבינת סקי 1/2% שומן
- 2 גביעי גבינת סקי וניל
- 1 אבקת פודינג וניל רגילה.
- 1 כף קורנפלור
- 1 כפית אבקת אפייה
- 4 חלבונים
- ההכנה:
- לערבב את כל החומרים במיקסר
- שלב ב´
- החומרים:
- 4 חלמונים
- 1 כף שטוחה סוכר
אופן ההכנה
להקציף במיקסר ולקפל לתוך תערובת הגבינה.
לאפות בחום בינוני נמוך כשעה, ולהשאיר בתנור לפחות שעתיים להתקרר.
לאפות בתבנית עגולה (מס´ 26) ולסמן 12 פרוסות על העוגה
הערות
המתכון באדיבות אתר הסטודיו של דליה
קישורים:הסטודיו של דליה