מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

מרק זוקיני

מרק זוקיני

תיאור המתכון

כ-12 מנות, רק 60 קלוריות למנה!

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים מחצית מהחמאה בסיר בעל תחתית כבדה, מוסיפים בצל ומאדים את שמתרכך.מוסיפים קישואים, מערבבים, ומאדים מעל אש קטנה כ-10 דקות.

מוסיפים תפו''א ומאדים כ 3-4 דקות נוספות.

מוסיפים את המרק מרתיחים ומבשלים כ-40 דקות.

מרסקים את המרק בבלנדר או מעבד מזון.

בקערה נפרדת מערבבים יתרת חמאה, גבינה וביצים.

לפני ההגשה מחממים את המרק, מוסיפים את התערובת + מלח ופלפל. מגישים עם עלי בזיליקום לקישוטואפשר גם עם קרוטונים ביתייםוגבינת פרמזן מגורדת

הערות

המתכון באדיבות אתר הסטודיו של דליה


קישורים:
הסטודיו של דליה