פסטיבל אופנתי


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

   הפסטיבל הרביעי של נחלת בנימין יתקיים בסימן אופנה עם כבוד לשדרת הטקסטיל התל-אביבית, למעצבי האופנה היושבים ברחוב ולחנויות הבדים הוותיקות. הצצה לארבע מסעדות במתחם ש''הולבשו'' על ידי מעצבי אופנה

לקראת פסטיבל נחלת בנימין הרביעי שודכו מעצבי אופנה צעירים העובדים במתחם עם המסעדות הפועלות בו ויצרו יחד חוויה אסתטית מיוחדת במינה

דיניץ


ענבל אוחנה ואלין הן שתי המעצבות שצוותו לדיניץ, בר-קפה טרנדי שיושב על פינה עגולה בנחלת בנימין ומשקיף על המתחם מזווית של מאה ושמונים מעלות. הפורמט שבו בחרו שתיהן הוא תמונות, בתוכן מסגרו את דגמיהן. בנוסף תלו במסעדה פוסטרים של הבגדים התלויים והמצולמים, ופיזרו קטלוגים וגלויות שמקנות 10 אחוז הנחה בתקופת הפסטיבל על בגדיהן בחנות הפסטיבל.
ומה בצלחת?
מנות הפסטיבל של דיניץ הן:
פריטו מיסטו בקונוס נייר: ראשי קלאמרי, טבעות קלאמרי, שרימפס וקט פיש באיולי עשבי תיבול.
רביולי במילוי ריקוטה ותרד עם קולי עגבניות, חמאה, פרמז'ן ובזיליקום.
קלאמרי במילוי גבינת עיזים, אורוגולה ועגבניות מיובשות בליווי רוטב פסטו שמנת.
ומנת הקינוח, קוביית שוקולד: 3 שכבות עם רוטב פירות יער.
מחיר כל מנה, 20 ₪ בלבד.
דיניץ
גרוזברג 20 , נחלת בנימין, תל אביב
טלפון: 03-5161271

פסטוריוס


למסעדה היפהפייה שעיצב מעוז יוחנן, נכנסו המעצבות ורד אייזיק וענבלה. הראשונה השתמשה במראות הארוכות התלויות מעל שולחנות המסעדה ותלתה תחתן בגדים שיצרו משחקי השתקפויות במראות. השנייה, הניחה על מדף ארבעה צילומי דוגמנית שצילמה. בנוסף, מונחים בקערות כרטיסי ביקור של אייזק שאליהם מחוברות סוכריות.
ומה בצלחת?
מנות הפסטיבל של פסטוריוס הן:
פטה כבדי עוף בליווי ריבת בצל.
סיניה כבש עם סלסה עגבניות, טחינה וצנוברים.
נקניקיות מרגז עם צ'ימיצ'ורי.
ולקינוח, פנקוטה שמבורד.
מחיר כל מנה, 20 ₪ בלבד
פסטוריוס
נחלת בנימין 41, תל אביב
טלפון: 03-5660013

בטי פורד


בתוך הנישות בחצר האחורית של בטי פורד תלתה המעצבת אורלי גולן אימג'ים, הדפסים, איורים וצילומים שלה. בתוך החלל הניחה סולם עץ שבדרך כלל ניצב בחנות שלה ועליו תלתה דוגמאות של בדים, חוטים, מחטים ותכשיטים בעיצובה.
ומה בצלחת?
מנות הפסטיבל של בטי פורד הן:
כבד קצוץ עם לחם שאור.
קבב טלה עם תבשיל עדשים.
קובה חמוסטה על מצע של אורז.
ולקינוח, קדאיף עם גלידת חלבה ופיסטוקים מסוכרים.
מחיר כל מנה, 20 ₪ בלבד.
בטי פורד
נחלת בנימין 48, תל אביב
טלפון: 03-5100650

בראון


סיגל רודין סייג, מעצבת אופנה ובוגרת שנקר ובעלת המותג ''סיגל רודין'', ''הלבישה'' את מסעדת בראון בתמונות קונספטואליות של החומרים, הטקסטורות והצבעים שבהם היא משתמשת בעיצוב דגמיה. יחד עם עומרית גזית-קניון, חילקה את החלון המרכזי של המסעדה לגריד של תמונות תלת-מימדיות עשויות פסי תחרה, אפליקציות של יהלומים, שיבוצים של כפתורים ועוד.
ומה בצלחת?
מנות הפסטיבל של בראון הן:
בראון בורגר.
טורטיה מקסיקנית עם נתחוני עוף מוקפצים בסלסה.
קרפצ'ו סינטה עם גבינת פטה ועיטורי תפוח עץ ירוק.
ולקינוח, מרק מלון קר עם תותים טריים.
מחיר כל מנה, 20 ₪ בלבד.
בראון
נחלת בנימין 48 פינת אחד העם, תל אביב
טלפון: 03-5172984