Bouley - ניו יורק


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

  השף דוויד בולי מגיש גירסה משלו למטבח הצרפתי הקלאסי. מאז שהמסעדה נפתחה מחדש כמעט שאי אפשר להשיג בה מקום אלא בהזמנה של חודשים רבים מראש.

מסעדת Bouley נפתחה לראשונה, על-ידי השף דייויד בולי, ב- 1987 ובמהרה הפכה לאחת המפורסמות שבמסעדות ניו-יורק, וככזו הציבה סטנדרט גבוה לאיכות וטיב הארוחות באמריקה בכלל.

דורגה על-ידי הניו-יורק טיימס ב-4 כוכבים וזכתה בפרס קרן ג`ימס בירד למסעדה הטובה ביותר והשף הטוב ביותר.

בין השנים 1991 עד 1996, דורגה המסעדה, על-ידי מגזין זאגאט, כמסעדה מספר אחת, הן מבחינת האוכל והן מבחינת פופולריות.

בשנת 1996, נסגרה Bouley ונפתחה שוב מחדש בשנת 2002, ומאז היא זוכה לביקורות רבות, והן רק מהללות...

השילוב המנצח של מטעמים ברמות קולינריות שעוד לא נטעמו ונראו כמותם, מבחר עצום של יינות מבצירים משובחים, שירות אדיב ומכניס אורחים ועיצוב אלגנטי – כל זאת מייחד את מסעדת Bouley מכל חוויה קולינרית אחרת.

ניתן למצוא מנות מיוחדות, כמו עוף בחמאה, בתוספת ברוקלי, שעורה ופטריות מזוגגות, בשר בקר טקסני, בתוספת סלרי ורוטב חזרת ועוד.

מסעדת Bouley היא המקום המושלם לארוחות עסקיות ופרטיות, אירועים מיוחדים ואפילו סתם לבילוי מהנה ואנין טעם.


ניתן להזמין משלוחים ושירות קייטרינג.

מומלץ להזמין מקומות מראש.


רחוב מערב ברודווי 120, ניו-יורק