שף בשקט עם אביב רגב מלה סנטרל


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

  החלום של אביב רגב, השף הצעיר והחדש של לה סנטרל, הוא לפתוח מסעדה משלו. עד שיגשים אותו הוא מקפיד לעבוד במסעדות טובות, לצבור ידע ומוניטין ולהתנסות בכל סגנונות הבישול. בינתיים מגלה הרזומה שלו, שמדובר בשף שמדלג בקלילות ממנות גורמה לחמין ביתי

לפני כחודשיים נכנס השף אביב רגב לנעליים הגדולות של האחראי על המטבח בקפה-ביסטרו לה סנטרל התל-אביבי הפופולארי, ומיד כמובן רענן את התפריט במנות חורפיות חדשות ומסקרנות. בין המנות שהכניס אפשר למצוא למשל סלט תרד עם אגוזי מלך, פלחי תפוז וזיתי קלמטה או חמין הונגרי לפי המתכון של סבתו ההונגרייה, פרל. לכל מי שחשש, המאפים המצוינים עודם שם.

שם: אביב רגב.

מסעדה: לה סנטרל.

עבודות קודמות: בר פירות ים (הרצליה), ארקדיה (ירושלים), הצדף, דון-ויטו.

לימודים: בישול בתיכון, לימודים בצרפת (Ecole des Arts,Culinaires et de Hotellerie de lyon).

סגנון בישול: מטבח ים תיכוני.

מנת דגל: פילה טרחון על מצע שעועית ירוקה בוינגרט לימון וזעתר.

לעולם לא אבשל: ''אין דבר כזה''.

חומרים אהובים: ''שמן זית , דגים , עשבי תיבול''.

אוהב לאכול: ''חומוס אצל רחמו הגדול''.

השראה: ''אוכל פשוט וטעים''.

הקהל הישראלי: ''ביקורתי אך אם השנים למד להכיר טעמים חדשים''.

חלום: ''מסעדה משלי!''.

סביצ'ה ים
החומרים הדרושים:
50 גרם טונה אדומה
עגבניות מיובשות
פלחי לימון
צלח ופלפל

אופן ההכנה:
1. חותכים את הדג לקוביות קטנות.
2. חותכים את העגבניות לרצועות דקות ומערבבים בעקה את כל החומרים.
3. מוסיפים מלח, פלפל ושמן זית ומסדרים בתוך טבעת על צלחת לבנה בצורה פרמידה.
4. מגישים ליד לחם קלוי וטפנד זיתים.

* אפשר להחליף בכל פילה דג אחר.

לה סנטרל
שדרות רוטשילד 29, תל אביב
טלפון: 03-5667822