שף בשקט עם דויד דוביסקי מאוקלהומה


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

 כמי שגדל בקנדה ליד חוות בקר, אין פלא שהדבר שדויד דוביסקי הכי אוהב זה בשר, ורצוי סטייק במשקל חצי קילוגרם או צלעות עסיסיות. כרטיס ביקור הפעם עם שף שחולם בלילות על ברביקיו.

כמי שגדל בקנדה ליד חוות בקר, אין פלא שהדבר שדויד דוביסקי הכי אוהב זה בשר, ורצוי סטייק במשקל חצי קילוגרם או צלעות עסיסיות. כרטיס ביקור הפעם עם שף שחולם בלילות על ברביקיו.

השאלון:

שם: דויד דוביסקי

מסעדה: אוקלהומה רעננה בע''מ

עבודות קודמות: Red Lobster, T.G.I Friday

לימודים: ''בארה''ב, בקורסים שונים ובהרבה עבודה''.

סגנון בישול: אמריקאי, גריל ופירות ים.

מנת דגל: ספריבס

לעולם לא אבשל: ''מנות מוקפצות''.

חומרים אהובים: ''סוגי ברביקיו, תבלינים אקזוטיים''.

אוהב לאכול: ''סטייק טי-בון 500 גרם וספריבס''.

השראה: ''גדלתי בקנדה ליד חוות בקר, ואמא שלי שהיא ההשראה הגדולה ביותר בחי''.

הקהל הישראלי: ''למד לאכול בשר מיושן''.

חלום: ''לבשל בשר אקזוטי, באפאלו, תנין, יען''.

ספריבס
משרה:
500 גרם מימש מיובש
250 גרם צימוקים
250 גרם תמרים
250 גרם בצל
250 גרם סוכר חום
300 גרם חומץ
10 גרם מלח
5 גרם אגוז מוסקט
מעט ג'ינג'ר טחון, חרדל ופפריקה חריפה

אופן ההכנה:

1. כובשים את הספריבס במשך 24 שעות במשרה.
2. מניחים על האש עם המשרה ומעט דבש עד לדרגת ההכנה הרצויה.

אוקלהומה
החרושת 40, מול קניון רננים, רעננה
טלפון: 7418766 – 09