סושי מייקר, ערכה להכנת סושי


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

    משפחת וייס לדורותיה התכנסה סביב שולחן האוכל כדי להכין סושי בעזרת ערכת הסושי מייקר החדשה. אורז התפזר לכל עבר, אצות נורי נדבקו, אבל בסופו של אחר צהרים ארוך התקבל מגש סושי לתפארת ובו אפילו סושי בצורת לבבות.

אנחנו אוהבים סושי. מאד אוהבים. ולמרבה הצער, גם הילדים שלנו מאד אוהבים (מישהו כבר אמר שההתמכרות לסושי הרבה יותר בריאה מההתמכרות להרואין, אך הרבה יותר יקרה?).
קיבלנו לניסיון את ערכת ה''סושי מייקר'', ולכבוד החופש הגדול ועם סיום כל הקייטנות התכנסנו כולנו מסביב לשולחן (כולנו זה אמא, אבא, שתי בנות ובן קטן) ופצחנו בסדנת הכנת סושי שנמשכה כל אחר הצהריים והותירה אותנו שבעים ושמחים.

על השולחן הונחו כל מרכיבי הסושי, אורז דביק שהכנו בעצמנו, אצות נורי, צנון יפני צהוב, גזר ומלפפונים חתוכים למקלות, נתח נאה של פילה סלמון טרי, חביתה יפנית וכמובן רוטב סויה של ''קיקומן'', וואסאבי וג'ינג'ר מוחמץ. להכנה השתמשנו בערכה אותה קיבלנו.

הערכה כוללת סדרת מתקנים בצורות שונות להכנת גלילי הסושי, החל מעיגולים צרים ורחבים בצורות המסורתיות, ועד משולשים ואפילו לבבות. בנוסף כוללת הערכה סכין לחיתוך ושתי כפות גדולות בצורות שונות. הרעיון הוא להניח דף של אצת נורי בתוך אחד המתקנים, למלאו באורז ובשאר המרכיבים לפי בחירתך, ואז ''לנעול'' בצורה קלה מאד את הגליל ולחתכו עם סכין הסושי דרך החריצים במתקן לעיגולים.

הערכה חביבה מאד, קלה לתפעול והתוצאות סבירות בהחלט. כמובן שבעלי מיומנות בגלגול אצות עם המחצלות בהן משתמשים סושימנים מקצועיים, ישיגו תוצאות טובות יותר, אבל לחובבי סושי שרוצים לעשות לעצמם ולילדיהם יום כיף, הערכה הזו בהחלט מציעה פתרון נחמד.

סושי מייקר, 179 שקל, להשיג בחנויות לבישול וכלי בית