אהבה על המרפסת


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

הוא אכל בשקט ובהתמסרות והמשיך לסיבוב שני. תענוג להסתכל עליו כשהוא מתייחד עם האהבה שלו, האנטרקוט, ועוד יותר תענוג להסתכל עליו תוך כדי שאני אוכלת אחד כזה בעצמי.

היום נדבר על אהבות אמת, ולאהבת האמת שלי יש אחת כזאת, בשר. הוא מאד אוהב לאכול באופן כללי, ומכיר מטבחים שונים ומגוון רחב של סוגי מזונות וסגנונות. הוא אוכל סושי, פירות ים ועוד מיני דליקטסים שמכונים גורמה, ובכל זאת, אם תשאלו אותו מה באמת הוא רוצה לאכול, הוא תמיד יענה ''בשר''.

כטיבן של אהבות אמת גם זו שלו ממוקדת מאד, כך שאפילו בתוך עולם הבשרים הוא יודע בדיוק מה הוא רוצה: אנטרקוט. אנטרקוט עשוי בדרגת מדיום, אפילו מדיום-רייר. שיהיה אדום, רך, עסיסי ועל גבול המדמם. כזה בדיוק ולא אחר. וגם אם במשך חיים שלמים הוא יטעם אלפי נתחי בשר אחרים, תמיד יחזור אל האנטרקוט, אהבת חייו.

אני והוא הולכים למלון קראון פלאזה שמעל חוף גורדון בתל אביב. במשך חודשי הקיץ פותחים שם מרפסת ברביקיו, מדי ערב עד ספטמבר. התענוג כולל ארוחת אכול כפי יכולתך תמורת 135 שקל למבוגר (60 שקל לילד עד גיל 6) בתוספת ישיבה נעימה בחוץ עם בריזה ונוף של ים כחול. כשהגענו עוד היה אור, אבל הערב ירד חיש ואתו הטמפרטורה. הים נפרש מתחתינו עד האופק והיינו בדיוק במצב מתאים להתחבר לאהבות אמת.

זיו, המלצר הנחמד שלנו, הביא לשולחן את לחם הבית בתוספת מטבלים, וקצת נעלב כשאהבת האמת שלי אמר לו בנימוס שבאמת אין צורך, אנחנו לא בעניין של לחם. הלחם בכל זאת נשאר ואני נשנשתי ממנו חרישית, בעיקר כדי שהוא לא ישים לב ויגער בי שאני ממלאה את הבטן בשטויות. זיו הביא גם סלטים ביתיים טעימים, שמהם ניאות האדון היקר לגעת רק בחציל האפוי בטחינה, וגם זה בקושי. מדויק וממוקד, זוכר בדיוק מהי תכלית הערב, ישב וציפה לבשר. אני נהניתי מהסלטים ומריח הברביקיו שבישר על הבאות.

שוב התייצב זיו לצד השולחן הפעם עם פלטה חמה, שעליה נקניקיה חריפה ונקניקיה לא חריפה, קבב מצוין ונתח עוף. אני זללתי קצת מכל דבר אבל הוא נשאר יושב זקוף בכיסאו, לא נוגע בכלום. אחרי שידולים הסכים לטעום את הקבב והודה שהוא לא רע בכלל, אבל נשאר נאמן לאהבתו. כשזיו הביא נתח הודו על שיפוד גדול וביקש לפרוס לנו, התרצה לקבל פרוסה דקה רק מפאת הנימוס. ''אני מחכה לאנטרקוט'', פסק בשקט, וזיו הבטיח שבואו קרוב.

כמו בכל סיפור אהבה, בסוף זה קרה. המלצר עם נתח האנטרקוט הגיע אל השולחן ופרס לכל אחד מאתנו בשר כאוות נפשו ישירות לצלחת. אני פתחתי עם שלושה נתחים, הוא עם ארבעה. אכל בשקט ובהתמסרות והמשיך לסיבוב שני. תענוג להסתכל עליו כשהוא מתייחד עם האהבה שלו, ועוד יותר תענוג להסתכל עליו תוך כדי שאני אוכלת אחד כזה בעצמי.

הארוחה כוללת את כל המרכיבים ללא הגבלה, שתיה חמה וקינוח. הערבים מתקיימים בחודש יולי (בימים ב',ג,ה') ובחודשים אוגוסט-ספטמבר (בימים א'-ה') בין השעות 19:30-23:00.
מחיר למבוגר: 135 ₪, מחיר לילד עד גיל 6: 60 ₪.
מומלץ להזמין מקומות מראש בטלפון: 03-5201121 (עד השעה 15:00), 03-5201108 (אחרי השעה 15:00).

מלון קראון פלזה
רחוב הירקון 145, אל מול הבריכה, ת''א
5201121 - 03 או 5201108 – 03


לחם בשר הרצליה אירועים חדשבמסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנה