חיי הלילה של הפריפריה. יש דבר כזה


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

         מסתבר שגם בפריפריה יש חיי לילה והם לא פחות סוערים מאלו של העיר ללא הפסקה. בלול, בארנבייה או במבצר- כל חלל מתאים להתכנסות וכל סיבה טובה למסיבה.

שמייח בפריפריה והנה רביעיית ברים שמוכיחים את זה


מיידלע
בבוקר מיידלע הוא בית קפה. ילד טוב ירושלים עם ארוחות בוקר בריאות ומיץ תפוזים סחוט. אבל בלילה, הו, בלילה, הוא הופך את עורו ומהמיידלע יוצאת קלפטע חמה וחושנית. החלל הענק הופך למועדון המשתרע על פני שתי קומות עם בר גדול, מסך ענק, שולחן סנוקר ופינות לאונג' V.I.P.. מיוחדות, בשירותי הבנות תאורה ורודה, אצל הבנים – תכלת, יש מסיבות נושא פופולריות כמו מסיבת עיסויים או שוקולד ואפילו למגרש החניה הצמוד יצא שם של אתר בילויים לא מאוד צנוע.
כל ערב מ-22:00 יש ערב קונספט. בערבי שני - סטנד אפ, בשלישי – ערב פנויים פנויות, ברביעי – קריוקי ובחמישי ושבת – דאנס בר.
התפריט כשר והמועדון פונה לקהל של לבני 21 ומעלה.

מיידלע
אפעל 23 ק. אריה,א'- ה' 04:00-10:00, פתח תקווה
טלפון: 9239923 – 03


ברלול
בתוך לול ישן במושב ישרש ליד רחובות התמקם לו ברלול שבעליו אוהבים לתאר כ''פאב עם ביצים''. המקום גדול ומרוהט בספות ופינות לאונג', המוסיקה טובה (מוסיקת עולם וג'אז באמצע השבוע ואלקטרו לועזי בסופי שבוע), בר המשקאות עשיר והאווירה נינוחה על סף השאנטי ''ובלי הפלצנות של העיר''. יש גם שולחן ביליארד שהמשחק בו חינם (וזו כבר סיבה ממש טובה להיכנס לאוטו ולצאת לכיוון מושב ישרש) ונוף ללול הסמוך, שם נמות התרנגולות. גם הקירות מעוטרים בתמונות של תרנגולות – מה לעשות, לבעל הבית יש קיק עליהן - ואם גם אתם בעניין של ביצים, התפריט מציע לא מעט מנות מבוססות ביצים כמו שקשוקה וארוחת ערב עם ביציית עין או חביתה מקושקשת.
הקהל מורכב בעיקר מצעירים בני 23 פלוס.
ניתן גם לקיים אירועים סגורים ל-80 איש.

ברלול
מושב ישרש 18, ישרש
טלפון: 2343400 – 050
פקס: 9210026 – 08

המקום
במבנה ששימש בעבר כארנבייה (גידלו שם ארנבות אנגורה לייצוא צמר לגרמניה) פתח לפני שנתיים וחצי אייל היידמן את המקום, הפאב שעליו חלם אחיו הצעיר רם, שנפטר. אייל שהגשים עבורו את החלום, מפעיל מקום שוקק פעילות ומסיבות מכל סוג, עם הרבה אלכוהול, שולחן סנוקר, נרגילות ובעיקר ערבי קריוקי פרועים עם תפריט של מאות שירים.

קוקטייל המקום

60 סמ''ק מדורי
60 סמ''ק בייליס
כפית גרנדין
כוסית אולד פאשן

הכנה:
מוזגים את המשקאות לפי הסדר ומגישים. הגרנדין ששוקע למטה נותן למשקה מראה מדליק.

המקום
בכניסה למושב יוגב, נוסעים ישר עד הסוף וימינה על שביל העפר.
טלפון: 2977508 – 052


מבצר
במבנה ישן מהתקופה העותומנית במרכז העיר באר שבע פועל כבר חמש שנים המבצר, הבר של אלכס לויטן, שמעוצב כמבצר עתיק. זהו אחד המקומות המיוחדים והמקצוענים בכל מה שקשור לאלכוהול, לא מעט בזכות בעל הבית שהוא ידען גדול בבירות ורוקח קוקטיילים חדשים על בסיס יומי כתחביב.
התפריט מציע שמונה סוגים של בירות מהחבית ולמעלה מחמישים סוגי בירות בבקבוקים, בירות מתאילנד, אוסטרליה, יפן ועוד וגם לא מעט בירות שכמעט ואין להשיג בברים אחרים כמו בישוף, בירה גרמנית שזכתה במדליות זהב, או קריק, בירה מדובדבנים שמיוצרת בבלגיה מאז 1781, מבחר גדול של משקאות אלכוהוליים וכמה קוקטיילים סודיים פרי פיתוחו של אלכס, עשויים תפוחי עץ ופירות יער.
לצד האלכוהול יש תפריט נשנושים של דגים ופירות ים.
בקרוב ייפתחו עוד שני אולמות צמודים בעיצוב גותי.
פתוח רק בערבים, מ-18:00 ועד 03:00. מ- 22:00 ועד שלאלכס נמאס יש קריוקי.

מבצר
יאיר שטרן 46, באר שבע
טלפון: 573553 – 0546