אירוע כשר בתל אביב

אז נכון, תל אביב רחוקה מלהיות המקום האידיאלי לאירועים כשרים – אבל מסתבר שדווקא כאן מסתתרות להן ארבע מסעדות שמקפידות על כשרות מלאה ומארגנות אירועים טעימים במיוחד.

בסצנה הקולינרית התל אביבית אפשר למצוא פחות או יותר הכל – ממסעדות אסייתיות אותנטיות שנראות כאילו הביאו אותן As Is מוויאטנם, לברים אפלוליים שמזכירים את ברלין ועד להמבורגריות מושחתות עם תוספות לא כשרות בעליל.

אבל למרות שזה נראה לחלק משומרי הכשרות כאילו אין מה לאכול בבירת המרכז, כמו שכבר אמרנו, אפשר למצוא פה הכל. דווקא בגלל שבתל אביב יש כל כך הרבה אופציות לא כשרות, החליטו כמה מהשפים המובילים בארץ להרים את הכפפה ולפתוח מסעדות כשרות לאירועים בתל אביב, כדי שגם אתם תוכלו לקיים את האירוע שלכם בעיר עם האווירה הכי חיה ותוססת בארץ.

אז בלי עיכובים נוספים, בואו נתחיל – הנה ארבע מסעדות תל אביביות מעולות לאירועים שמקפידות על חוקי הכשרות בצורה מושלמת ומגישות אוכל ברמה גבוהה, אבל באמת.

מיתוס


מיתוס, אחותה של הפיש מרקט שגם נמצאת ברשימה שלנו, נחשבת לאחת מהמסעדות הכשרות הכי נחשקות באזור המרכז. מסעדת הבשרים של קובי עבד נפתחה במטרה לספק אופציה כשרה שעומדת בסטנדרט הגבוה של תרבות הקולינריה התל אביבית – ואין ספק שהיא עשתה את זה, ובגדול.

הלוקיישן להיט והעיצוב מושקע, עם דק עץ מרווח שיוצר אווירה חופשית ופתוחה, כיסאות עור יפהפיים וצמחייה שמקיפה את הסועדים ומעניקה הרגשה נעימה ואינטימית.

במיתוס תוכלו לערוך אירועים פרטיים ועסקיים של עד 80 איש בחלל המסעדה או אירועים אינטימיים ואקסלוסיביים יותר של עד 30 איש בחדר הפרטי של המסעדה.

מה בתפריט?

את האירוע שלכם תפתחו עם המון ראשונות מעולות - טאפאס של כרובית בציפוי פריך שמגיעה עם רוטב צ'ילי מתוק, קרפצ’יו כבד אווז המוגש עם לחמניית בריוש וטחינה תמרים וראשונות של טרטר מדג לבן עם סלט בורגול, עשבי בר, פלפל חריף ירוק ושמן זית מעולה וטרטר ממוסר ים, המוגש בליווי של סלסה, קרם חציל שחור ועלי כוסברה זעירים.

אבל לא באנו לכאן רק בשביל טרטר דג, נכון? לכאן באים בשביל לאכול בשר.

במיתוס האורחים שלכם יוכלו להנות מאנטריקוט שמתובל בסגנון ארגנטינאי ומוגש עם ירקות מדורה, מנה של מדליוני פילה בקר בליווי של פירה כמהין ורוטב פורט וקבב כבש המוגש על פיתה דרוזית עם טחינה קארי, פלפל חריף צלוי וסלט של ירקות צלויים וגם מכבד עוף ברוטב מיוחד של יין ושזיף שחור בליווי של בצל מקורמל וקרם תפוח אדמה והמבורגר מעולה מבשר אנטריקוט וטלה.

בתפריט של האירוע שלכם תוכלו להכניס גם מנות של פסטה ודגים כמו טורטליני עגל עם ירקות ירוקים ורוטב של מח עצם או פילה לברק בקראסט של תבלינים טוסקניים המוגש עם ירקות קלויים.

רג’ינה


אם אנחנו יכולים לבחור את המיקום עם האווירה הכי מיוחדת לאירועים בתל אביב, כנראה שנבחר במתחם התחנה. אבל באיזו מסעדה לבחור? במתחם התחנה יש הרבה מסעדות, ורבים נשבעים שהמסעדה הכשרה הכי טובה באזור היא מסעדת רג’ינה.

המסעדה ממוקמת בתוך מבנה מהמם עם חצר מהממת ומעוצבת בסטייל כפרי עם שולחנות עץ וכיסאות עץ שמקנים למקום אווירה אותנטית ומשפחתית. המסעדה מגדירה את עצמה כמסעדה יהודית ובר יין והתפריט מורכב מאוכל אמיתי של בית ונתחי בשר מהמשובחים שתטעמו.

ברג’ינה אפשר לארגן אירועים קטנים וגדולים כאחד – אירועים של עד 30 אורחים בחדרים הפרטיים, אירועי קיץ של עד 100 אורחים בגינה הפרטית של רג’ינה ואירועי חורף של עד 60 אורחים במרפסת מקורה ומחוממת.

מה בתפריט?

כשהאורחים שלכם יגיעו הם יפתחו את התיאבון שלהם עם ראשונות כמו סביצ’ה של דג ים טרי המורכב מירקות רעננים וכוסברה יחד עם רוטב של שמן זית ולימון, פטה כבד בסגנון כפרי המוגש עם קונפי של העונה ובצלים סגולים בליווי ברוסקטות ורצועות סלמון כבוש מעולה עם בצל קצוץ, לימון ועגבניות וברוסקטות.

כמובן שבכל אירוע חייבות להיות אופציות בריאות, וברג’ינה תמצאו מספר סלטים שווים - סלט של קינואה ועדשים שחורות עם ירקות קצוצים ועשבי תיבול וסלט הבית הירוק של רג’ינה המורכב מעלים ירוקים, מלפפון, קולורבי, תפוח ירוק, אגוזי מלך ובצל סגול.

עכשיו כשכולם כבר רעבים, נמשיך לעיקריות - אסאדו בקר שהתבשל ברוטב של סויה, ציר בקר וסילאן תמרים, סטייק של סלמון שנאפה יחד עם ירקות טריים בלימון ושמן זית , נתחים עסיסיים של אנטריקוט ורד הסלע ועוד הרבה בשרים מעולים – קבב בקר, סטייק פרגית נהדר, נתחים של חזה עוף מתובל היטב ומרגז פיקנטיות.

פיש מרקט


מסעדת הדגים המעולה שהוקמה בעקבות מסעדת מיתוס המצליחה מוכיחה לנו שוב שהשף קובי עבד יודע בדיוק מה הוא עושה. הפיש מרקט היא מסעדת דגים חלבית וכשרה שמגישה אוכל משובח עם סטייל שנע בין יווני לים – תיכוני, ומותאם לעיצוב היווני - אוריינטלי של המקום שמשדר וויבים חזקים של טברנה.

תוכלו לקיים כאן אירועים של עד 150 איש במתחם המסעדה, או לסגור את חדרי ה – VIP היוקרתיים של המקום בשביל אירועים פרטיים קטנים.

מה בתפריט?

פותחים את האירוע עם הרבה ראשונות שוות - סלט יווני עם זיתי קלמטה, גבינת פטה ואורגנו, סלט מכמה סוגי עגבניות שונים עם מוצרלה באפלו, זית טאסוס, שמן זית מעולה וקרם בלסמי, סלט עשבים, פיצוחים וחמוציות עם ויניגרט לימוני וחומץ מירין יפני, סשימי ילוטייל עם ויניגרט יוזו, פלפל חלפיניו ומיקרו כוסברה וארנצ’יני מעולה עם גבינה בלקנית המוגש ברוטב רוזה.

ממשיכים לפסטות ולפיצות המעולות של הפיש מרקט עם רביולי בטטה ברוטב של שמנת מיסו, ניוקי פטריות וערמונים ברוטב שמנת כמהין ופיצה בלקנית עם עגבניות, חצילים, ביצה, טחינה ועלי רוקט.

הגענו לגולת הכותרת – הדגים. פילה מוסר ים המוגש עם סלסה עגבניות שרי צבעונית, ניוקי, זית טאסוס ושמנת, קבב דגי ים ברוטב של חריימה המוגש עם חלת שבת רכה ומתוקה ופילה של דג דניס המוגש ברוטב של חמאת טימין עם פירה כמהין מעולה.

יוסף


אם אתם חולמים על אירוע באווירה משפחתית, מסעדת יוסף המעולה היא בדיוק המקום בשבילכם. האווירה כאן היא בסטייל עממי ואותנטי והתפריט הוא על טהרת השיפודים והמטבח של אמא – מה שאומר הרבה תבשילים ביתיים, סלטים טריים וגם בשרים מעולים.

במסעדת יוסף תוכלו לסגור את כל המסעדה לאירועים גדולים של עד 80 אורחים, לשריין את החדר הפרטי לאירועים קטנים של 40 אורחים או לקיים אירוע חוץ של עד 50 אורחים במרפסת.

מה בתפריט?

את הארוחה שלכם ילוו סלטים טריים טריים ומגוון מנות חומוס כמו חומוס גרגירים, חומוס בשר וחומוס פטריות ותבשילים ביתיים כמו מג’דרה, ירקות מבושלים, אורז שעועית, פסטה פסטו, תפוחי אדמה צלויים בתנור, קוסקוס ועוד כמה מנות שאתם רגילים לראות בארוחות חג מושקעות.

האורחים שלכם יוכלו להנות כאן מהמון בשרים מעולים - קבבונים עסיסיים, שיפודים של כבדי עוף, פרגיות ושישקבב וגם מנות של סטייק עוף, שווארמה איכותית, שניצל עם עשבי תיבול וחזה עוף במרינדה.