מסעדות לאירועים בשרון


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

פרדסים עוצרי נשימה, אוויר נקי והרבה ירוק מסביב – יצאנו למצוא 4 מסעדות לאירועים בשרון וחזרנו מרוצים, המסקנות לפניכם.

שלא תבינו לא נכון, אנחנו מתים על תל אביב. אבל לפעמים, אנחנו רוצים לארגן לעצמנו אירוע באווירה קצת שונה, עם נוף אחר ואנרגיות חדשות. יש הרבה מקומות בארץ שעונים על הדרישות שלנו, והשרון הוא בהחלט אחד מהם.

אבל כמו שאתם מכירים אותנו, אתם בטח יודעים שאוויר טוב לא מספיק לנו – אנחנו צריכים גם אוכל מרגש. אז אחרי ששמענו בזמן אחרון בלי הפסקה דיבורים על כמה שהקולינריה בשרון התפתחה בשנים האחרונות, החלטנו שהגיע הזמן לבדוק אם המסעדות של השרון יכולות להרים אירועים ברמה של תל אביב וירושלים.

התוצאה? לגמרי כן. בשרון אפשר למצוא מסעדות מתוקתקות ומסודרות שעובדות כמו שצריך ומגישות אוכל שיגרום לאורחים שלכם ללקק את האצבעות. אז למקרה שאתם בדיוק מחפשים את המסעדה המושלמת לאירוע הקרוב של החברה שלכם או חולמים על יום הולדת אינטימית במסעדה שווה - הנה ארבע מסעדות שיבטיחו לך אירוע עם אוכל משובח ואווירה שאף אחד לא ישכח בזמן הקרוב.

אתניקה


אתניקה היא מסעדה ישראלית כשרה המגישה אוכל משובח בסגנון ישראלי-אתני. התפריט מגוון מאוד ומורכב משילוב של כמה מטבחים מזרחיים שונים.

באתניקה תוכלו לערוך אירועים פרטיים ועסקיים גדולים של עד 200 אורחים וגם אירועים קטנים ואינטימיים יותר של בין 35-50 אורחים בחדר הפרטי של המסעדה. צוות המסעדה המעולה של המקום ידאג להתאים לאירוע שלכם את התפריט המתאים וכן יאפשר לכם לבחור בין אירוע שבו האוכל מוגש אל השולחן או אירוע שבו האורחים ממלאים את הצלחת שלהם כאוות נפשיהם מבופה עשיר.

ראוי לציין שמערכת הסאונד של אתניקה מושקעת מאוד, ככה שאם איכות הסאונד חשובה לכם, כאן האוזניים שלכם יהיו מאוד מרוצות.

מה בתפריט?

כל אירוע טוב מתחיל בקצת ראשונות שוות שפותחות את התיאבון ומעוררות את בלוטות הטעם.

באתניקה האורחים שלכם יפתחו את הארוחה עם ראשונות מיוחדות כמו קרפצ’יו מופלטה, מנה של פילה עגל שמגולגל בתוך מופלטה עם עלי בייבי, שמן זית ומלח גס ובורקס כבד אווז שמונח על מצע של ציזיקי ללא חלב ושקדים קלויים וגם ראשונות מזרחיות קלאסיות כמו סלט פאטוש המורכב מירקות שחתוכים גס עם כדורי לבנה איכותית וקרעים של לחם שנקלה עם זעתר וסומק.

מבחר העיקריות כאן אדיר ואין מצב שהאורחים לא ימצאו מה לאכול – אסקלופ עוף ברוטב של לימון וארטישוק, חריימה לוקוס פיקנטי, סטייק פרגית ברוטב סילאן בוטנים, נתחים של אנטריקוט אנגוס מיושן, פילה בקר ישראלי, פריים ריב וצלעות מעולות וגם מנות של קוסקוס תוצרת בית עם ירקות, תבשיל אסאדו או קציצות דגים.

קזן


קזן היא אחת מהמסעדות האלו שמעוצבות כל כך טוב שבא לנו לגור בהן. ואת האמת, כשמשלבים את האווירה המיוחדת יחד עם האוכל המעולה שהשף שחר ברנע מגיש בכל כאן באירועים שלו – זה באמת לא נשמע לנו כמו רעיון גרוע כל כך.

מסעדת קזן תדאג לכם לאירוע בלתי נשכח, עם חדר פרטי שמיועד לאירועים קטנים ואינטימיים ואפשרות לסגור את כל המסעדה לאירועים פרטיים ועסקיים של עד 150 אורחים, עם ליווי צמוד מצוות המקום שמטרתו לוודא שתקבלו בדיוק את מה שאתם מדמיינים.

מה בתפריט?

התפריט של קזן כולל מגוון רחב של מנות שונות, ואנחנו נתחיל, כהרגלנו, מהראשונות – סיגר במילוי פטריות, תרד וכמהין ברוטב של טחינה ופלפלים קלויים, טונה צרובה שעטופה בקראסט תבלינים עם אבוקדו, שום פריך ורוטב ויניגרט ופטה כבדים מעולה המוגש עם ברוסקטות נהדרות וריבה מפירות העונה.

ממשיכים לסלט העוף והאבוקדו המעולה של קזן המורכב מחזה עוף צרוב, לבבות חסה, עגבניות, אבוקדו ובצל סגול ומוגש עם רוטב של איולי עם עשבי תיבול, לכריך הפורטבלו המעולה שבו תמצאו פטריות פורטבלו צלויות, אבוקדו, עגבניה רעננה, איולי כמהין וביצת עין וללינגוויני פרגית עם עגבניות שרי, שום קונפי ועלי אורגנו טריים.

מקווים שנשאר לכם תיאבון, כי עכשיו מגיעות העיקריות של קזן שביניהן ההמבורגר רוסיני, קציצת בקר עסיסית עם כבד אווז ברוטב של יין אדום וציר בקר, סטייק הטונה הנהדר שמוגש בליווי של פסטה לינגוויני ברוטב אליו אוליו והנתחים המשובחים של המקום – סינטה, פילה בקר, פריים ריב ועוד כמה בשרים שיספקו גם את האורחים הבררנים ביותר.

לחם בשר הרצליה


כבר שיבחנו עד אין קץ את הסניפים האחרים של מסעדת לחם בשר, אבל הפעם הגיע הזמן לתת קרדיט גם ללחם בשר ההרצליאנית הנהדרת. לחם בשר מקפידה על כללי הכשרות ומגישה בשר מעולה המיושן במקום ולחמים טריים שגם הם, כמובן, נאפים על ידי צוות המסעדה.

המסעדה מעוצבת בצורה קלאסית אך עם זאת גם עדכנית, ועורכת אירועים פרטיים ועסקיים של עד 200 אורחים עם אוכל מרשים ונוף שובה לב של יאכטות וים כחול.

מה בתפריט?

אירוע בלחם בשר מתחיל עם לחם הבית שהוא בעצם פוקצ’ה שאפויה בטאבון של המקום ומגיעה גם בגרסה נוספת של פוקאצ’ת ראגו בקר עם רוטב עגבניות, פלפל קלוי וזיתי קלמטה. בראשונות של לחם בשר תמצאו גם סלט של נתחי פרגית עסיסיים המוקפצים יחד עם עגבניות, בצל, שום קונפי ושעועית ירוקה, סביצ’ה דג ים עם רוטב סויה, פונזו, סלרי, פלפל שאטה וצנונית וחציל שנצהל על האש המוגש עם עלי אורגנו, עגבניות צלויות, טחינה ורדוקסיון רימונים.

נמשיך לעיקריות, ועוד איזה עיקריות. פילה בקר המיושן 21 ימים ומוגש לצד ציר יין אדום וגם נתחים נוספים כמו אנטריקוט שמוגש לצד רוטב צ'ימיצ'ורי וסינטה שמוגשת בליווי דמיגלאס, סינייה טלה עם גרגירי חומוס, צנוברים, קרם חצילים ותבלינים ארומטיים והמבורגר מעולה המורכב מ – 100% בשר אנטריקוט איכותי.

שלושת הקצבים


מסעדת הבשרים הנתנייתית היא מסעדת הבת של אטליז בוארון, האטליז של אחת ממשפחות הקצבים הכי מוכרות בארץ. שלושת הקצבים מגישה נתחים ברמה הכי גבוהה בשרון המגיעים היישר מהאטליז. הבשרים כאן מדברים בעד עצמם, המנות לא מוגשות עם יותר מדי קישוטים והטעמים משובחים.

אמנם תוכלו לערוך כאן אירועים של עד 50 אורחים בלבד בחדר הפרטי של המסעדה – אבל אם אתם מחפשים אירוע שהוא חגיגת בשר זה בהחלט המקום הנכון.

מה בתפריט?

פותחים את הארוחה עם פטריות במילוי בשר עגל שמצופות בציפוי פריך ומוגשות בליווי רוטב הבית, כנפיים שעטופות ברוטב צ’ילי מתקתק, נקניקיות מרגז פיקנטיות וקרפצ’יו מנתח פילה נא בכבישה עדינה של מיץ לימון טרי, שמן זית, חומץ בלסמי וצלפים.

כל אירוע כאן מלא בבשר – שיפודים של חזה מולארד, אשכי עגל, פרגיות, חוט שדרה, שומן כבש, קבב בקר, קבב טלה, אנטריקוט מיושן, שקדי עגל, כבד אווז, ובנוסף לשיפודי הבשר, תוכלו להנות גם משיפוד של סלמון על הגריל.

כמובן שמעבר לשיפודים, יש כאן עוד הרבה בשרים מעולים: המבורגר הקצבים, המבורגר הדגל של המקום, אסאדו טלה, סטייק של עגלה שחורה על העצם ונתח אנטריקוט מיוחד.