מסעדות בשר כשרות בתל אביב


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

בשביל שבפעם הבאה שיהיה לכם רצון עז לבשר בתל אביב, הנה 4 המלצות למסעדות בשרים כשרות בתל אביב שיספקו את הקרייב הבשרי, ובגדול.

מסעדות בשרים בתל אביב, ממש לא קשה למצוא. אבל מסעדות בשרים כשרות בתל אביב – זה כבר עניין אחר. אין הרבה אופציות למי שמחפש מסעדות כשרות בתל אביב, בטח לא למי שמחפש מסעדות בשרים, ובטח ובטח לא למי שלא מוכן להתפשר על איכות.


אבל בתוך כל מאות המסעדות הלא כשרות בתל אביב, אפשר למצוא כמה אופציות איכותיות שעושות חסד עבור מגזר שומרי הכשרות בתוך עיר שנראית כמעט בלתי אפשרית עבור אלו.
מסעדות אלו לקחו על עצמן לגאול את הציבור המסורתי והדתי מהצורך להתפשר על מנת חומוס או פלאפל גם כשהלב רוצה סטייק עסיסי, ומגישות נתחים מיושנים, סטייקים משובחים והמבורגרים ברמה גבוהה.

מיתוס


מסעדת מיתוס שבבעלות השף קובי עבד היא אחת ממסעדות הבשרים הכשרות הכי מפורסמות ומוצלחות בארצנו הקטנה. קובי, שהקים את מיתוס מתוך חזון ליצור פתרון קולינרי עבור שומרי הכשרות שייתן פייט למסעדות הבשרים המובילות בארץ, הצליח להרים את אחת ממסעדות הבשרים המוצלחות שראינו בעשורים האחרונים, וההצלחה הכבירה גם הובילה אותו לפתיחת מסעדות נוספות מבית מיתוס כמו הפיש מרקט שהיא מסעדה המתמחה בדגים, סניפי מיתוס המגישים אוכל רחוב ועוד.


מיתוס מעוצבת בקפידה כאשר הישיבה היא ברחבת דק עץ גדולה ופתוחה שתאפשר לכם לנהל שיחה אינטימית גם בלי לשמוע את כל השיחות של שאר יושבי המסעדה. בשעות הצהריים האווירה כאן מתאימה בצורה מושלמת לארוחה עסקית עם העמיתים לעבודה, ובערב המסעדה משווה לעצמה אווירה של מסעדת גורמה יוקרתית.


התפריט העסקי של מיתוס שבין 12:00 – 17:00 בכל יום כולל מנה ראשונה ומנה עיקרית במחיר אטרקטיבי של 89 שקלים, כאשר חלק מהמנות בתפריט יעלו את מחיר העסקית למחירים מעט גבוהים יותר.


בתפריט תמצאו מנות ראשונות כמו טאפאס פטריות, פטריות בציפוי פריך המוגשות בליווי איולי פסטו, חומוס MEAT, מנת חומוס שמגיעה עם בשר טלה קצוץ ושמן זית איכותי וגם ראשונות בתוספת תשלום כמו טרטר מוסר ים, שמגיע עם קרם חציל שחור, סלסת עגבניות ועלי מיקרו כוסברה שמקשטים את המנה בצורה נהדרת.


לעיקרית, תוכלו להנות מכבד עוף ברוטב יין ושזיף שחור, המוגש בליווי קרם תפוח אדמה ובצל מקורמל, המבורגר מבשר אנטריקוט או טלה במשקל של 300 גרם, קבב כבש המוגש עם פיתה דרוזית, טחינה קארי, פלפל חריף צלוי וירקות טריים או מנתחים במשקלים שונים של אנטריקוט, נתח קצבים וסינטה המוגשים בליווי צ'ימיצ'ורי וירקות מדורה, ומדליוני פילה בקר בליווי פירה כמהין ורוטב פורט.


רג'ינה


במתחם התחנה בתל אביב תמצאו הרבה מסעדות מעולות, ואחת הפנינים של המקום היא במקרה גם אחת האופציות הכשרות היחידות - מסעדת רג’ינה. המסעדה שוכנת במבנה יפהפה ומשדרת אווירה פסטורלית וטבעית, עם חצר פנימית צבעונית שמלאה בצמחים ופרחים ועיצוב אדריכלי מוקפד ומדוייק.


למסעדת רג’ינה יש כמה תחומי התמחות עיקריים, כשהשניים הבולטים ביותר הם ההתמחות באוכל ביתי שיזכיר לכם את הטעמים של האוכל של סבתא וכמובן ההתמחות בבשרים איכותיים שנצלים על הגריל או מתבשלים בצירי בקר אמיתיים ומגיעים עם תוספות נהדרות.


הראשונות של רג’ינה כוללות סביצ’ה של דג טרי עם עלי כוסברה, ירקות טריים ורוטב של שמן זית ולימון, רצועות סלמון כבוש המוגשות על מצע של בצל סגול קצוץ, עגבניות ולימון בליווי של ברוסקטות וגם מנות ראשונות בשריות כמו מעדן כבד,שהוא פטה כבד כפרי שמוגש בתוספת בצל סגול, קונפי עונתי, וגם כאן מגיע בליווי ברוסקטות.


בתפריט של רג’ינה תוכלו למצוא מנות כמו סלמון נורווגי אפוי ודניס שלם בתנור, אבל הפעם אנחנו נתמקד בעיקריות הבשריות, יש למה לצפות. נתחי סטייק פרגית עסיסיים שצלויים על הגריל ומוגשים לצד אורז וירקות אפויים, אסאדו של נתחי בקר שנצלים בבישול ארוך יחד עם ציר בקר, סויה וסילאן ומוגשים עם אורז לבן, אנטריקוט במשקל 300 גרם המלווה ברצועות תפוח אדמה אפויות וגם פלטת בשרים זוגית שמתאימה לשני סועדים רעבים ומכילה קבבים, פרגיות, נתחי אנטריקוט, נתחי חזה עוף ונקניקיות מרגז וכל זה מוגש יחד עם תוספות של ירקות קלויים, אורז לבן ותפוחי אדמה אפויים שיבטיחו שאין מצב שלא תצאו שבעים.

2C


מסעדת 2C היא אחת המסעדות היחידות בעיר מהן תוכלו להנות מהנוף האורבני המרשים של תל אביב לצד סטייק אנטריקוט משובח ועסיסי. המסעדה שוכנת בקומה ה – 49 של מגדלי עזריאלי, מה שאומר שתוכלו לראות מהשולחן שלכם פחות או יותר את כל העיר, מראה עוצר נשימה בכל שעה ביום.


המסעדה מעוצבת כך שכל פריט ישדר יוקרה, מהכיסאות והשולחנות בהם תאכלו ועד הצלחות בהן האוכל מוגש. בצהריים, המסעדה מלאה בעובדי המשרדים הרבים שבאזור שמגיעים לאכול כאן עסקית משתלמת וטעימה, ובערב הנוף המרהיב של אורות העיר מושך זוגות המחפשים מסעדה רומנטית לדייט השבועי שלהם.


בין המנות הראשונות של 2C תמצאו סלט פפאיה ירוקה, סלט של גזר, שעועית ירוקה, עגבניות שרי, בוטנים, עלי כוסברה ורוטב סום-טם תאילנדי, טרטר של טונה אדומה המוגש יחד עם קינואה, עשבי תיבול ורוטב פונזו, קבב טלה בקרם חציל שחור, וקרם עגבניות המוגש עם טחינה גולמית וסלט קטנטן של עשבי תיבול וקרפצ’יו פילה בקר כשר ואיכותי המוגש עם שמן זית, עלי רוקט, חומץ בלסקי ובוריקת בית עין עלומה, ללא הפרמז’ן הידוע שנראה שמופיע על כל מנת קרפצ’יו בשנים האחרונות.


בתפריט העיקריות, תוכלו למצוא מנות של דגים טריים ומגוון נתחי בשר עסיסיים ומשובחים כמו פילה בקר על הגריל ברוטב ציר בקר המוגש עם קונפי סלק ושומר, גזר ובצל ירוק, מנת הטורנדו רוסיני, פילה בקר וכבד אווז המוגשים יחד על מצע של פירה כמהין בציר בקר, צלעות טלה שמוגשות עם רוטב כתום, שיפוד ירקות אנטיפסטי ורוטב צ’ימיצ’ורי וגם מנה ייחודית של שוק אווז בבישול ארוך עם רוטב הדרים ויין אדום, המוגש בליווי ניוקי ביתי, פטריות שימאני, פיסטוק קלוי ורוטב אמרנה.


לחם בשר בנמל


מסעדת לחם בשר שבנמל תל אביב מציעה תפריט בשרים כשר ואיכותי שהולך נהדר עם הבריזה הנעימה של הים התיכון. העיצוב כאן מודרני ועדכני ומאופיין בתאורה נעימה ומדוייקת, יחד עם אלמנטים של עץ ולבנים, שמה שיוצר אווירה אורבנית ותוססת לצד אווירה טבעית ואינטימית של ים.


המקום, כמו שבטח כבר ניחשתם, מתמחה בבשרים איכותיים ברמה הגבוהה ביותר שמיושנים במקום ועוברים תהליכי בישול שונים כמו צלייה ועישון מקצועי, וגם באפיית לחמים בעבודת יד בטאבון אמיתי. השילוב של השניים יוצר חוויה קולינרית לא פחות ממושלמת שתיקח אתכם למסע טעמים עשיר ומרגש.


בלחם בשר בוחרים להגיש לסועדים תפריט מצומצם ואיכותי, שבו כל מנה עומדת בסטנדרט הגבוה של המסעדה. בתפריט העסקיות של מסעדת לחם בשר תוכלו להנות ממנה ראשונה ותוספת לבחירתם במחיר המנה העיקרית, כאשר מחירי העסקיות עומדים על שלוש רמות מחיר שונות – 87 שקלים, 107 שקלים או 127 שקלים.


בראשונות תוכלו למצוא פוקא’צה ראגו בשר המוגשת עם רוטב עגבניות, פלפל קלוי וזיתי קלמטה, לחמעג’ון כבש, מאפה בצורת חצי ירח במילוי בשר כבש שמתובל היטב ומוגש עם ירקות שורש, פלפל קלוי, זיתי קלמטה ומלווה בטחינה אמיתית וגם סלט של נתחי פרגיות שנצרבו בגריל ומוקפצים לצד בצל מדורה, עגבניות צלויות, שום קונפי ושעועית ירוקה ומוגש על מצע של עלים ירוקים טריים.


העיקריות של לחם בשר הן על טהרת הבשרים והדגים, כאשר מנות הבשרים מוגשות לצד תוספות כמו סלט, תפוח אדמה צלוי וצ’יפס. נתח של 300 גרם סינטה שמוגש עם רוטב דמי גלאס, אנטריקוט במשקלים של 250 או 350 גרם ומוגש בליווי רוטב צ’ימיצ’ורי, פילה בקר שיגיע בליווי רוטב יין אדום משובח וגם מנת סינייה טלה, תבשיל בשר טלה בבישול ארוך עם תבלינים ארומטיים, ירקות שורש, צנוברים, פלפל קלוי, טחינה וכל זה מונח על קרם חצילים שיושב בתוך מחבת עטופה במאפה לוהט.