מסעדות לאירועים בירושלים


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

ירושלים ידועה בתור יעד מרתק עם היסטוריה עשירה, אבל מסתבר שירושלים היא גם מקום שבו אפשר למצוא כמה ממסעדות האירועים הכי שוות בארץ.

יש משהו בירושלים שהופך כל אירוע לקסום. יכול להיות שזה אוויר ההרים הנקי, או שזו האווירה החגיגית והקדושה של העיר, אבל מה שבטוח – זה הופך את האירועים שלנו להרבה יותר מרגשים.

בשביל לארגן אירוע טוב, צריך לתכנן כמו שצריך, להזמין את כל החברים והמשפחה וגם, כמובן, לסגור לוקיישן שווה עם אוכל טוב. אספנו עבורכם ארבעה לוקיישנים מעולים לארח בהם את האירוע הבא שלכם, ארבע מסעדות ירושלמיות עם אוכל משובח ותפריט איכותי שידאגו שהאורחים שלכם יצאו שבעים ומרוצים.

ואלרו


מסעדת ואלרו שקרויה על שמו המקורי של שוק מחנה יהודה היא מסעדה-בר כשרה שמביאה את אווירת הבסטות של השוק המקומי היישר לצלחת שלכם. בואלרו שמים דגש על אנרגיות גבוהות ועיצוב צבעוני ומושקע, ואתם תרגישו את זה ברגע שתיכנסו למסעדה.

ואלרו דואגת להכין מנות משובחות ומעולות ומשתמשת בחומרי גלם איכותיים וטריים שמגיעים מהשוק הסמוך, ובמקביל גם מתחזקת בר אלכוהולי עשיר ומגוון עם בירות מהחבית, מבחר יינות לא קטן וויסקי ברמה גבוהה.

במסעדת ואלרו אפשר לערוך אירועים אישיים ועסקיים של עד 100 איש בחלל המרכזי, וכן ניתנת האפשרות לקיים אירועים של עד 40 אורחים בחדר הפרטי שנקרא ה – "Private Lounge". צוות האירועים יתאים את התפריט לפי בקשתכם, יתן לכם גישה לציוד שחיוני לאירועים כמו מקרן ומערכת הגברה וילווה אתכם למשך כל האירוע בכל מה שתצטרכו כדי לוודא שהאירוע שלכם יהיה הכי טוב שהוא יכול להיות.

לואלרו יש תפריטים מיוחדים לאירועי צהריים וערב עם ראשונות כמו טטאקי סינטה, נתחי סינטה ברוטב פונזו, צ’ילי חריף, נענע ופצפוצי אורז פריכים, שווארמה דגים המוגשת לצד בייגלה ירושלמי אותנטי עם טחינה איכותית. תפריט האירועים מכיל גם מנות שנקראות "מנות פינוק", ביניהן סלט ירקות בלאדי, צ’אנקים של תפוחי אדמה וסלט חקלאי המורכב ממספר סוגי חסה וירוקים ברוטב בלסמי, פקאן סיני ואגוזי קשיו.

בתפריט העיקריות תמצאו מנות כמו ריזוטו ראגו פטריות כמהין וצימוקי עגבניות, צ’אנקים של תבשיל טלה עם טחינה סמיכה, גרגירי חומוס חמימים ורוטב של וויניגרט שיפקה, סטייק אנטריקוט ואנטריקוט פרוס וקינוחים כמו בראוניז בקציפת קקאו, מקפא טחינה, מקרונים, קרם ברולה וסורבה במבחר טעמים.

האלכוהול הוא לא חלק מהארוחה הסטנדרטית, מה שמאפשר לכם לשלוט על אופי האירוע והמחיר שתשלמו על הארוחה. אבל אל דאגה - תוכלו להוסיף אלכוהול כמו וויסקי, ערק, וודקה, יין ובירה מהחבית בתוספת תשלום, אם תרצו.

קפה גרג סינמה סיטי


רשת בתי הקפה המעולה, הלא היא רשת קפה גרג, מיוצגת בצורה מכובדת גם בירושלים. סניף סינמה סיטי הוא סניף כשר עם תפריט עשיר ומעולה עם מנות שמושלמות לאירועי בוקר, וגם הרבה מנות שמתאימות לאירועים בשעות הצהריים וגם כמובן לאירועי ערב.

מסעדת קפה גרג הירושלמית מארחת אירועים של עד 100 אורחים ומציעה מתחם מרווח וגדול שיאפשר לכם לארח אירוע נוח ומהנה.

בתפריט של גרג תוכלו למצוא ארוחות בוקר שיהפכו כל אירוע בוקר לאירוע מושלם, עם מנות כמו שקשוקה ביתית אמיתית, שקשוקה בלקנית עם גבינה בולגרית איכותית, פסטו מעולה וחציל, אגז בנדיקט, ביצים עלומות המוגשות על לחמניות בריוש עם תרד, רוטב הולנדייז וריבת בצל, פנקייקים מושחתים ומעולים ואפילו ארוחות בוקר ממקומות שונים בעולם: ארוחת בוקר לבנונית עם ביצים, מקלובה, חומוס ופלאפל, ארוחת בוקר גאורגית עם חצ’פורי, מטבלי לאבנה וירקות טריים, ארוחת בוקר נורווגית של ביצים המוגשות עם סלמון מעושן, פנקייק ומגוון גבינות ומטבלים וכמובן, כיאה לקפה גרג, הארוחה תלווה במאפים איכותיים.

התפריט מתאים גם לאירועי ערב, עם מנות כמו פיש & צ’יפס פריך, מנות פסטה רבות כמו טורטליני פטריות ברוטב שמנת ופסטו, סלמון צלוי ברוטב צ’ילי ואננס, פיצות נהדרות ואפילו מנות אסייתיות דוגמת פאד תאי עם סלמון מוקפץ והרבה ירקות ונודלס מוקפץ עם ירקות טריים ברוטב טריאקי.

לחם בשר


אם אתם מחפשים לקיים אירוע על טהרת האוכל המשובח, מסעדת לחם בשר היא ללא ספק אחת האופציות המובילות בירושלים בפרט ובארץ בכלל. המסעדה המעולה מציעה תפריט כשר ואיכותי במיוחד שמלא בלחמים עבודת יד שנאפים כאן ונתחי בשר משובחים שחלקם אפילו מיושנים על ידי צוות המקום.

המסעדה שוכנת במתחם התחנה בירושלים ומעוצבת בקפידה עם אלמנטים מהעיצוב המודרני בשילוב עם קריצה לסגנונות עיצוב מסורתיים, עם שולחנות עץ וספות רטרו יפהפיות.

בלחם בשר תוכלו לקיים אירועים גדולים בחלל המסעדה עם הגבלה של 100 אורחים, או אירועים קטנים יותר בחדר ה – VIP של המסעדה, שיכול לאכלס בשמחה עד 30 סועדים.
במקום תמצאו את כל מה שתצטרכו בשביל אירוע מעולה - מקרן, מסכים, מערכת סאונד, מיקרופון ועוד.

אבל אחרי הכל, התפריט כאן הוא גולת הכותרת, וכל מנה כאן תגרום לחיך שלכם לרקוד.
פתחו את הארוחה עם ראשונות כמו פוקא’צה עם רוטב עגבניות וראגו בשר מעולה עם פלפל קלוי וזיתי קלמטה, לחמעג’ון כבש, שהוא מאפה במילוי בשר כבש משובח שמוגש עם ירקות שורש ומלווה בטחינה אמיתית וגם סלט של נתחי פרגית עסיסיים שנצלים בגריל ומוקפצים עם בצל בטעם מדורה, שום קונפי, עגבניות צלויות ושעועית ירוקה, וכל זה מונח על הרבה עלים ירוקים רעננים.

בעיקריות תמצאו מגוון מנות של נתחי בשר שמיושנים במקום. נתח סינטה במשקל 300 גרם סינטה בליווי רוטב דמי גלאס, סטייק פילה בקר עם רוטב יין אדום, תבשיל סינייה מבשר טלה שמתבשל ארוכות עם הרבה תבלינים ומוגש עם ירקות שורש, טחינה וקרם חצילים בתוך מחבת שעטופה במאפה מיוחד וגם אנטריקוט עסיסי שמוגש בליווי רוטב צ’ימיצ’ורי.

גם מבחינת הקינוחים ממש לא חסר מה לאכול כאן – קדאיף מלבי מעולה, עוגת פאדג’ שוקולד חמה שנמסה בפה המוגשת עם גלידת וניל ועוד כמה קינוחים מפתיעים שיסגרו לכם את הארוחה בצורה מושלמת.

גריל בר


מסעדת גריל בר הכשרה היא ממש לא שיפודיה רגילה, אלא מסעדה שיוצרת אירועים אינטימיים באווירה ביתית ישראלית אותנטית, בשילוב עם עיצוב אלגנטי ומרשים. הריהוט הקלאסי, התאורה המוקפדת ותשומת הלב לפרטים רחוקה מלהזכיר מסעדה פשוטה ועממית, אבל בכל זאת, הגריל בר עדיין מצליחה לעמוד במשימה העיקרית שלה – לתת הרגשה של בית.

החזון של הגריל בר הוא להגיש אוכל ביתי טעים, והתפריט בהחלט לא מאכזב - שיפודים מעולים וסטייקים מיושנים ומשובחים לצד מרקים ביתיים והרבה סלטים טריים וטעימים.

בגריל בר תוכלו לערוך אירועים קטנים של עד 24 אורחים בחדר הפרטי או של עד 25 אורחים בחצר של המסעדה, וגם אירועים גדולים של עד 110 אורחים בכל חלל המסעדה.

האוכל כאן מוגש בסגנון "פתיחת שולחן", מה שאומר שאת הארוחה שלכם תתחילו עם סלטים כמו חומוס טחינה, חומוס עם כבד קצוץ, חציל בלאדי עם טחינה, סיגרים מרוקאים ומבחר סלטי הבית.
חובבי השיפודים יהיו מרוצים, עם מבחר רחב של שיפודים כמו שיפוד כבד עוף, לבבות צלויים, שיפודי פרגית, שיפוד של אנטריקוט, שיפוד שקדי עגל ועוד.

כמו שבטח כבר הבנתם, הגריל בר לקח את הקונספט של שיפודיה ממוצעת ולקח אותו צעד קדימה, ובנוסף לשיפודים ולסלטים תמצאו כאן גם דגים טריים ונתחי בשר שנצלים על הגחלים, ביניהם נתחים מיושנים של אנטריקוט וסינטה, סטייק פילה מיניון, צלעות כבש משובחות וגם דגים בורי, מושט, דניס וסלמון שנצלים על הגחלים במקצועיות.