פביאנה הקטנה והמתוקה בפסטיבל נחלת בנימין


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

כשיורדים מנחלת בנימין, איך שנגמרות חנויות הבדים מציצה מהפינה הימנית פביאנה, מותק של מסעדונת עם שולחנות מרובעים, טרטוריה אמיתית של פסטה טרייה. פסטה ברוח הפסטיבל וברוח טובה בכלל.

כשיורדים מנחלת בנימין, איך שנגמרות חנויות הבדים מציצה מהפינה הימנית פביאנה, מותק של מסעדונת עם שולחנות מרובעים, טרטוריה אמיתית של פסטה טרייה. פסטה ברוח הפסטיבל וברוח טובה בכלל.


פביאנה פתחה את שעריה והחלה לחלוט אטריות בקיץ שעבר, לאחר שהבעלים והמבשלת החליטה לייבא מאמריקה הלטינית, מולדתה את היחס השפוי לפסטה ואוכל איטלקי: אוכל ביתי, יומיומי ולא יקר.

תקופה לא קצרה עמלה על פיתוח מתכון מקומי לפסטה טרייה, מביצים שהוטלו באותו בוקר והתוצאה היא מזללת פסטה, בהגשה מהירה אבל באווירה ביתית ושכונתית.

ניוקי פרימוורה

מתכון של מסעדת "פביאנה"

רכיבים (לארבעה סועדים):
800 גר' ניוקי פביאנה
שמן זית להקפצה
1 בטטה חתוכה לקוביות קטנות
1 זוקיני חתוך לרצועות
12 עגבניות שרי חצויות
200 גר' תרד טרי
מלח, פלפל לפי הטעם

אופן הכנה:
1. מבשלים את הניוקי במים רותחים עד שהם צפים. מסננים ומקררים במי קרח.
2. במחבת גדולה מחוממת מוסיפים את השמן זית את הבטטה והזוקיני ומטגנים על אש קטנה עד להשחמה.
3. מגבירים את האש ומוסיפים את שאר החומרים כולל הניוקי. ממליחים ומפלפלים ומגישים מייד.


אוכלים וגם לוקחים הביתה פסטה טרייה

פביאנה
גרוזנברג 31
תל אביב