Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > ארוחת השבוע> דומיניק קיטשין בר רמת גן

דומיניק קיטשין בר


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

"נתחי הבשר נפרסו לפרוסות דקות ושודכו לתפוחי אדמה שבורים שנאפו בתנור אבן - מנה מרשימה מאוד וגדולה המציגה טעמים חזקים וארומות, בשרים איכותיים ועשיה מדויקת..." דומיניק קיטישין בר מוסיפה צבע חדש למתחם הבורסה ברמת גן עם מעשנה גדולה, נתחי בשר איכותיים ואווירה נינוחה כך שמובטחת חוויה מושלמת, בדיוק כמו זו של דן תורן

לא רבים יודעים זאת, אבל בתקופה האחרונה מתחם הבורסה ברמת גן מנקה מעצמו את האבק והופך למקום בילוי אטרקטיבי למי שחשקה נפשו (או בטנו) לארוחה טובה בשעות הערב המאוחרות. מסעדות הצהריים המזינות את עובדי ההיי-טק ומלטשי היהלומים מתחילות לקרוץ גם לאלו שלא הולכים לישון מוקדם, ומפתות אותם עם קולינריה אמיתית של המאה ה-21.

אני בעצמי מבלה את רוב שעות היממה במתחם הבורסה - כך זה נגזר עליי, להיות הייטקיסט בורסאי, וכבר שלוש שנים שאני מתלבט בין מסעדה אחת לשניה מדי יום בשעת הצהריים. רק שתיים, לא יותר. ההיצע כאן אולי גדול בכמות אך המגוון כמעט ולא קיים. והנה, הפתעה גדולה לבאי המתחם, ממש מתחת לאף של כולנו, נפתחה מסעדה מרגשת ואיכותית - דומיניק קיטשין בר.

משני צידיו של רחוב תובל המרכזי, שוכנות זו מול זו, קונדיטוריית דומיניק, בית קפה ומאפיה עם וותק של עשרים שנה ואלפי רמת גנים מרוצים, וממול תמצאו מסעדת "צהריים" בשרית טעימה. על אף האחיזה הגאוגרפית המכובדת במתחם, כל זה לא השביע כנראה את רעבונם של המבקרים ולכן החליטו בעלי המוסד לפתוח מסעדה חדשה - דומיניק קיטשין בר. לשם סחבתי את ניר, אחי הגדול, לארוחת ערב שקטה וזה מה שקרה.

כאן אוהבים בשר, והרבה!


בדומיניק קיטשין בר אוהבים בשר וזה ברור לחלוטין. מעבר לארומות הצלייה המובהקות שנישאות באוויר למרחקים, ניתן לחוש באווירה קרניבורית ממגנטת וסוחפת מרגע שנכנסתם בשערי המקום. הארומות, אגב, הן תולדה של מעשנה גדולה הנמצאת כאן, ממנה מופקים בשרים שופרא דשופרא ועל כך תיכף ארחיב.

החלל של דומיניק מעוצב בסגנון מודרני עם תקרה גבוהה, מוזיקה ישראלית עכשווית מתנגנת ברקע, אווירה חמימה ונינוחה וצוות מלצרים מסור ומקצועי משלים את החוויה הקולינרית. התפריט מתמקד בבשר על שלל סוגיו עם דגש על טכניקות יישון ועישון עצמי לצד סלטים מרעננים ופסטות משובחות.

הפעם, בחרנו לדלג על הראשונות ולהגיע ישר לבשר, כך שתוך כמה דקות הונחה על שולחננו פלטת בשרים מעושנים שכללה נתח אנטירקוט, חזה בקר וסינטה. נתחי הבשר נפרסו לפרוסות דקות ושודכו לתפוחי אדמה שבורים שנאפו בתנור אבן - מנה מרשימה מאוד וגדולה המציגה טעמים חזקים וארומות, בשרים איכותיים ועשיה מדויקת. עוד אנו מתענגים מהנתחים ולשולחן הגיע ה-עוף, אתם חייבים להבין שלא מדובר בעוד עוף רגיל, כזה שתמצאו בכל מסעדה, כי העוף של דומיניק קיטשין בר הוא בגרסה מעושנת, רך ונימוח, עסיסי וטעים כמו שאי אפשר לתאר. העוף הזה הוא מסוג המנות שגורמות לי לחזור שוב ושוב לאותה מסעדה, מבלי להביט בתפריט כלל, ופשוט להזמין את אותה מנה מנצחת. העוף מוגש עם ירקות אפויים, מנה שיכולה להשביע שני רעבים שמנמנים בקלות רבה.

לצד כל המנות נישנשנו סלט טעים מירקות טריים שעוד באותו הבוקר ראו את הזריחה בשדה. גם הסלטים, הפסטות ומנות הפתיחה במסעדה - הכל עשוי בטוב טעם, בהקפדה על מרכיבים טריים ובשימת לב מרבית להגשה ולחוויית הסועד. ובשביל שהגרון לא יתייבש חלילה, דאגנו לשתות בבירה מהחבית למכביר ומפעם לפעם איזו כוס יין ישראלי טוב.

והנה הפרטים הטכניים


דומיניק קיטשין בר היא מסעדה כשרה המתאימה מאוד לאוהבי בשר אך גם ידידותית לצמחוניים ותמצאו בה אף מנות לקהל הסועדים הצעיר. המקום פתוח בימים ראשון עד חמישי, מחצות היום ועד השעה 16:00 ובימים שלישי עד חמישי, היא פתוחה גם בשעות הערב עד השעה 23:00.

אז בפעם הבאה שאתם בבורסה, לכו לאכול משהו בדומיניק קיטשין בר, מבטיח לכם שתתמכרו לטעם. ואם אתם לא מזדמנים לאזור באופן קבוע, אני ממליץ להזדמן לשם במיוחד - תגידו שדן שלח אתכם.