טורטיה כן, גפילטע פיש לא


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

 מאלכסנדר וגן אורנים לטריאקי, מעריץ את חיים כהן וג'יימי אוליבר וחולם לאכול (במיטה) עם מדונה. קורדובי ראובן מטריאקי.

שם: קורדובי ראובן

מסעדה : טריאקי
עבודות קודמות:השף של רשת אלכסנדר/ שרי, קבוצת גן אורנים, יועץ לקבוצת מורג מזון, בזיליקו, ספייס

לימודים: תדמור, טכניון

סגנון: איטלקי, צרפתי, , אסיאתי, בצקים, לחמים וקינוחים

מנת הדגל: טורטיה ריזוטו פירות ים, כבד אווז צרוב בגריל על מצע עדשים וירקות שורש ברוטב קרמל

לעולם לא אבשל: גפילטע פיש

השראה: חיים כהן, ג'יימי אוליבר

חומרים אהובים: שמן זית, עגבניות, חצילים, בשר איכותי

הקהל הישראלי: התקדם מאוד מבחינה קולינרית בעשור האחרון וגם השתפר בהתנהגות

חלום: אני ומדונה בארוחת ערב אינטימית

,