מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > מסעדות מומלצות> מסעדות בבתי מלון

מסעדות שף בבתי מלון


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

ישראל מיישרת קו עם הטרנד העולמי הקיים בבירות הקולינריות הגדולות כמו ניו יורק, פריז ורומא – מסעדות שף יוקרתיות בבתי מלון. אספנו בשבילכם המלצות למסעדות בבתי מלון, וגם הבאנו בשורה: בכולן אפשר לסעוד גם ללא לינה

אוליב ליף, מלון שרתון, תל אביב


ברצועת החוף של העיר הגדולה, בקומת הכניסה של מלון שרתון שוכנת אוליב ליף, מסעדה ים תיכונית כשרה המחברת בין טעמים מקומיים ובינלאומיים. את מטבחה של המסעדה מוביל השף האיטלקי מיקלה בוזטו, המציע מנות המורכבות מחומרי גלם כמו שמן זית כתית מעולה, עשבי תיבול רעננים, ירקות ופירות עונתיים ותבלינים. הצצה קטנה לתפריט: רצועות דגים מטוגנות בבצק בירה, ניוקי תפוחי אדמה בקרם תרד עם קוביות דלעת, צלעות טלה עשויות על הגריל בתוספת אספרגוס וסלט עדשים ועוד טעמים מעוררי חושים.

מוסקט, מלון מצפה הימים, ראש פינה


במרחק נגיעה מהעיירה הציורית, ראש פינה, בין גנים ובוסתנים, שוכן מלון מצפה הימים, ובו תמצאו את מסעדת מוסקט המציעה לאורחיה חוויה קולינרית איכותית. המסעדה נעימה מאין כמוה, יש לה מרפסת רחבת ידיים המשקיפה על נוף מרהיב, שולחנות ערוכים בסגנון כפרי קליל אך עדכני ומשוחרר, וגולת הכותרת – פירות, ירקות ותבלינים המגודלים בגינה האורגנית הסמוכה למסעדה, וכל הטוב הזה מגיע לצלחת. הצצה לתפריט: רטטוי ירקות, קנלוני גבינות צאן ותרד, ברווז אורגני, סטייק עגל מקומי, טארין סלק וגבינה רכה.

קלואליס הכשרה, מלון הילטון, תל אביב


אחת המסעדות הידועות והמובילות בענף, קלואליס, השיקה במלון הילטון את הגרסה הכשרה שלה עבור קהל שומרי הכשרות. השף ויקטור גלוגר מוביל ביצירתיות מוקפדת מטבח המשלב אלמנטים צרפתיים קלאסיים וים תיכוניים בשילוב תפריט יין עשיר ואיכותי. קלואליס הכשרה מציעה לאורחי המלון, וגם לאורחים חיצוניים, איכות בלתי מתפשרת, אווירה אינטימית וחוויה גסטרונומית בלתי נשכחת. השף גלוגר מזמין את אניני הטעם לארוחה הכוללת מנות דוגמת קרפצ'יו בר-ים, סלט חצילים קלויים, בלוטין דג ים ממולא בדוקסל, צלע טלה בצלייה איטית וכמובן הטאג'ין הנודע של קלואליס.

אורטוריו, מלון אלמא , זכרון יעקב


במושבה הקסומה והפסטורלית, זכרון יעקב, על קצהו הדרומי של רכס הכרמל, שוכן מלון יוקרה - אלמא, ובו תמצאו את אורטוריו. המסעדה הנושאת שם לא ישראלי, טומנת בחובה דווקא את תמצית החוויה הקולינרית הישראלית: טעמים ים תיכוניים כשרים תוך הקפדה על שימוש בחומרי גלם מקומיים בשילוב סגנון בישול הנאמן לפשטות הישראלית, כזה שאינו סובל מתחכום יתר. בין המנות המומלצות תמצאו פילה בס סלע על מצע של קרם שעועית, סלט טאבולה פריקי ורימונים, צלעות טלה, אספרגוס על מצע סלסה עגבניות, טליאטלה טונה צרובה ברוטב פרובנסיאל ועוד שלל טעמים מרתקים.

בלקסטון, מלון אינדיגו, רמת גן


במתחם הבורסה השוקק ברמת גן, בתוך מלון הבוטיק אינדיגו, תוכלו למצוא את בלקסטון, ביסטרו-בר צרפתי אינטימי עם נגיעות ים-תיכוניות מפתיעות. המסעדה מעוצבת בסגנון מודרני, המראות והתאורה במקום מעניקים אווירה מאוד מזמינה, קלאסית ויוקרתית. המקום אידאלי לכל פגישה עסקית או בילוי עם חברים, ולא חייב להיות אורח המלון כדי להנות מהחוויה הקולינרית המוצעת כאן. התפריט העונתי העשיר, בניצוחו של השף קובי עבד, מציג יצירתיות קולינרית במיטבה: שקדי עגל ביין על קרם שורשים, כבד אווז על מרמלדת תפוחים, פילה מוסר ים בקראסט לימודים, פיסטוק וירקות, ועוד מגוון יצירות שישאירו לכם טעם של עוד.

טאג' מאהל, מלון לאונרדו אין, ים המלח


היא ממוקמת במקום הכי נמוך בעולם, במלון לאונרדו אין הסמוך לים המלח, ובדיוק משם טאג' מאהל מציעה לאורחיה חוויה ייחודית המשלבת בין מזרח למערב. בטאג' מאהל אוהל בדווי ממוזג עם עיטורים מרוקאיים ופינות ישיבה נוחות, מוסיקה מזרחית אותנטית, ריקודים, כל סוגי המשקאות ואפילו רקדנית בטן ומעגל מתופפים. בתפריט: ממיטב המטבח המזרחי. בין המנות המומלצות: צלעות כבש, דניס שלם על האש, מיקס גריל משובח שעושים על האש לצד סלטים טריים, פיתות על סאג' עם שמן זית ולבנה, ועוד. יהיה שמח!