מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > חדשות ואירועים> אוליב ליף - אירוע קולינרי

5 שפים - 5 כוכבים


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

מסעדת אוליב ליף שבמלון שרתון תל אביב בשיתוף עם מסדר אבירי הגריל ישראל יארחו החל מיום ראשון הקרוב, ה-11 בדצמבר, סדרה של חמש ארוחות קולנריות בלתי נשכחות, שעל כל ארוחה ינצח שף מוכר ומוביל בענף, ארוחות בהם האורחים ייצאו למסע קולינרי מרתק שיפגיש אותם עם טעמים סוחפים ומנות אותנטיות. אל תשכחו להזמין מקום מראש!

מלון שרתון תל אביב ומסדר אבירי הגריל ישראל גאים להזמין אתכם למסע קולינרי חובק טעמים וניחוחות - מסע המורכב מחמש ארוחות קולינריות בלתי נשכחות. באירוע "חמישה שפים חמישה כוכבים" לוקחים חלק חמישה שפים ישראלים ידועים ממסדר אבירי הגריל הישראלי כאשר מדי ערב ינצח שף אחר על המטבח עם תפריט ייחודי המתבסס על מנות מקומיות אותנטיות עם טוויסט אישי. התפריטים הייחודיים יוגשו בליווי יין אל מול נוף פנורמי לים התיכון במסעדת אוליב ליף השוכנת במלון שרתון תל אביב. האירוע יחל ביום ראשון, ה-11 בדצמבר ועד יום חמישי ה-15 בדצמבר, ויתקיים בין השעות 19:30-22:30.

השפים שישתתפו באירוע הם השף עידו פיינר (גריג), השף גיוני גוריק (לגסי), השף איל לביא (לשעבר רוקח 73), השף רן ראש (הנמל 24) ושף המלון בועז דרור.

חמישה שפים - חמישה כוכבים


יום ראשון ה-11 בדצמבר, השף עידו פיינר עם מעדנים קולינריים בסגנון אירופאי מודרני, כשמנת הדגל שלו - חזה ברווז עישון קר לצד ירקות צלויים ורוטב של ציר בקר ותפוז.

יום שני ה-12 בדצמבר, השף איל לביא עם תפריט השם דגש על המטבח הים תיכוני, כשמנת הדגל שלו - פילה דג ים במילוי טירשי דלעת, לימונים כבושים, כמון וזיתים שחורים, במעטפת עלי פילו פריכים, מוגש עם קוסקוס ירקות חורף ורוטב עגבניות קונפי.

יום שלישי ה-13 בדצמבר, השף גיוני גוריק המשלב בין המטבח הערבי לזה האירופאי הים תיכוני, יציע את מנת הדגל בדמות פילה לוקוס מוגש עם תמצית בצל וזעפרן, ריזוטו וירוקים.

יום רביעי ה-14 בדצמבר, יציג השף רן ראש טעימות המגיעות ממיזוג בין שלושה מטבחים: צרפתי, איטלקי וים תיכוני, כשמנת הדגל שלו - ברבונייה משאושה, פסטו כוסברה, ליים וקרם חציל שרוף.

וביום חמישי ה-15 בדצמבר, השף הראשי של מלון שרתון, בועז דרוד, יציע לסועדים טיול קולינרי המתבסס על טעמים מאגן הים התיכון, כשמנת הדגל שלו - ציפורים נודדות - חזה אווז כבוש בתערובת מלחים ארומטיים, תפרחת ריחן ועלי גינה חורפיים.

כל ארוחה מורכבת מתפריט קבוע של ארבע מנות ויין כאשר המחיר הוא 280 ש"ח לסועד כולל מע"מ. להזמנות ניתן להתקשר למספר 03-5211122 בין השעות 09:00 ל- 17:00.

וקצת על אוליב ליף...


מסעדת אוליב ליף, בה יתקיימו חמש הארוחות, מציעה מטבח ים-תיכוני כשר אשר מורכב משילוב טעמים מקומי ובינלאומי. שילוב זה מעניק חווית אירוח מיוחדת ומעוררת תיאבון. את מטבחה של מסעדת אוליב ליף מוביל השף האיטלקי מיקלה בוזטו, אשר יוצר פרשנות אישית למטבח ים-תיכוני כשר על-ידי שימוש בחומרי גלם טריים ומקומיים: שמן זית כתית מעולה, מגוון רחב של עשבי תיבול רעננים, ירקות ופירות עונתיים וכן תבלינים אשר מגדירים את טעמי וניחוחות האזור.