ההמבורגר של רק בשר

מסעדות בשרון


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

בין אם אתם בדרך לצפון או בחזרה ממנו, או בין אם החלטתם לטייל עם הילדים בשבילי הפרדסים של אזור השרון - זו סיבה מספיק טובה לעצור בדרך ולאכול משהו טוב. במיוחד בשבילכם רכזנו המלצות על מסעדות בשרון. לקרוא ולשמור!

טאבולה, הרצליה פיתוח

בלב הרצליה פיתוח תמצאו את טאבולה שהיא פנינה איטלקית אותנטית. שדרת עצים עתיקה ומרהיבה מובילה אתכם אל תוך המסעדה, מזרקת מים קטנה תקבל את פניכם, נוף ירוק עוטף את המסעדה ובפנים - מפות לבנות על השולחנות ועיצוב בגוונים חמים ומזמינים. בתפריט מנות כמו פרגיות צלויות במרינדה, שרימפס בלימון ויין לבן, פפרדלה אלפרדו, ניוקי טוסקנה ועוד שלל טעמים כובשים.

טבולה ראסה, רעננה

ברחוב הראשי של רעננה, במקום מסעדת אדיסון המיתולוגית, הוקמה טבולה ראסה, הלוקחת אתכם למסע חובק טעמים, צבעים, מרקמים וניחוחות ממדינות אגן הים התיכון. המסעדה חרטה על דגלה את עיקרון השרינג - מנות חלוקה למרכז השולחן, מה שמאשר לטעום כמה שיותר טעמים מהתפריט. הצצה למתבשל במטבח: מסחאן תרנולת קונפי, קורניביף טונאטו, פפרדלה פירות ים, קבב טלה על קרם חצילים ועוד.

הדובים, זכרון יעקב

ביסטרו הדובים, השוכן במדרחוב של העיר הציורית זכרון יעקב, החל את דרכו לפני שני עשורים כבית קפה עם קונדיטוריה חלבית בהשראת תרבות האפייה האירופית. במהלך השנים צמח המקום והפך לביסטרו ישראלי המציע ארוחות בוקר קלילות, מאפים טריים לצד קינוחים מתוקים ייחודיים, סלטים מרעננים, ובצהריים - מנות איטלקיות קלאסיות לצד מנות בשר על הגריל ודגים בתנור - והכל בשילוב שירות חם ולבבי באווירה קסומה.

קפה רוזלין הרצליה

קפה רוזלין מציעה שילוב בין נוף עוצר נשימה של חופי הים התיכון לטעמים בהשראת המטבח האיטלקי, הכה אהוב על הסועד הישראלי. המיקום של קפה רוזלין, בלב ליבו של אזור הבילויים של הרצליה פיתוח, מאפשר לקחת הפוגה קלה מלחצי היום ולהנות מאוכל טרי ואיכותי, מחומרי גלם משובחים ומאווירה אינטימית לאור נרות בסטנדרט אירופאי גבוה. בון אפטיטו!

הלנה, קיסריה

בגן הלאומי בנמל קיסריה, אחד מהאתרים היפים בארץ, שוכנת הלנה. ממרפסת העץ תשקיפו אל עבר הים הכחול ואל עתיקות ארכיאולוגיות מרשימות. השף מוביל מטבח ישראלי ים תיכוני עכשווי תוך שימוש בחומרי גלם טריים בהתאם לעונות השנה, בדגה המקומית ובבשרים מיושנים. טעימה קטנה: קונפי כבד אווז, בורקס סרטנים, רוסט של סינטה, קלמרי סגולים על הפלנצ'ה והתפריט עוד ארוך.

מימי, הוד השרון

כל חובב פחמימה חייב להכיר את מימי, פטיסרי בולנז'רי אירופאי. מימי, היא אחותה הקטנה של מסעדת נונו המצליחה, שאף שוכנת בסמוך אליה. במימי תמצאו מגוון עשיר של מני מאפה טריים בעבודת יד, לחמי מחמצת ממגוון קמחים ומרקמים, פוקאצ'ות מעולות, עוגות שמרים קראנץ לצד עוגות בחושות ייחודיות, קונפיטורות פירות טריים בשילובים יצירתיים ואפילו גלידות יוגורט מושקעות. יש גם משלוחים - רוצו להזמין!

המעשנה, מושב ינוב

מסעדת המעשנה, תקעה יתד במושב ינוב, והפכה לשם החם בקרב קהילת הקרניבורים ואוהבי הבשר. המעשנה מתגאה בתפריט מוקפד בו מעשנים, קולים, צולים ומבשלים שלל נתחי בשר, ירקות, שורשים, פקעות ופירות. המעשנה מציגה חוויה קולינרית ייחודית של ניחוחות וטעמים חושניים, שורשיים-אדמתיים: סינטה בליווי תפו"א "מהמדורה", נזיד עם אורז שעועית ונתחי בקר, נתחי אסאדו "שבילו" עשר שעות במעשנה.

יאמטויה, הוד השרון

בהוד השרון ממוקמת יאמטויה - מסעדה יפנית מסורתית מהסוג האיכותי עם מנות פיוז'ן מודרניות כולל תפריט ייחודי ועשיר שכולו נטול גלוטן. התפריט הוא קבוע לצד מנות עונתיות, בהתאם לזמינות חומרי הגלם, ולצידו תפריט משקאות שונים שחלקם במקור מיפן. בין המנות המיוחדות תמצאו רול סושי ספייסי טונה, קרפצ'יו קולורבי וצנון, סלט קינוקו חם, מנות אטריות שמוכנות מקמח אורז ועוד הרבה אחרות.

קולומבוס הכשרה, הרצליה

בלב מרכז העסקים של הרצליה פיתוח ממוקמת קולומבוס הכשרה המציעה מפגש עם המטבח האמריקאי העכשווי והיצירתי לצד נגיעות מהמטבח המקסיקני. הביסטרו האמריקאי מעוצב בהשראת ספינתו של קולומבוס עם קירות עשויים מעץ בהיר, פסלים של אינדיאנים וסירות קנו תלויים על הקירות וברקע מוזיקה תוססת. והתפריט - כולל בשרים עסיסיים שיגרמו לכם לגלות את אמריקה בכל ביס מחדש.

לה ביפטק, נתניה

לה ביפטק, מסעדת בשר ודגים כשרה, שוכנת על טרסה יפיפייה ומשקיפה אל עבר נוף פסטורלי לים הכחול. את המטבח מוביל שף מדרום אמריקה כך שמובטחת לכם חוויה קרניבורית מלאה עם דגש על איכות חומרי הגלם. בין המנות המומלצות ניתן למצוא: חזה אווז, אנטריקוט, פילה בקר, סלט סלמון מעושן, צלעות טלה, לשון עגל עם פטריות ועוד.

אל גאוצ'ו, הרצליה

אוהבי הבשר מוזמנים להגיע לאל גאוצ'ו הרצליה, בה תגלו נתחי בשר משובחים שעברו תהליך מוקפד עד שהגיעו אליכם לצלחת. סוד הטעם של הבשרים מתחיל כבר בשלב בחירת הנתחים, חיתוך הבשר ויישון במקררים מיוחדים, ועד לצליית נתחי הבשר על גריל גחלים לוחשות עץ הדר המיובא מארגנטינה, דבר מעניק לנתחים את הארומה הכה מיוחדת שלהם.

אישימוטו, אבן יהודה

במושבה הקטנה של אבן יהודה שוכנת מסעדה אסייתית אינטימית וחמימה באווירה משפחתית - אישימוטו. במקום שמים דגש על מנות פשוטות, מרכיבים טריים וטעמים ממכרים. לצד מנות כמו סושי, מרקים ונודלס תוכלו להתענג גם על פירות ים, מה דוגמים? שרימפס וקלמרי בציפוי פנקו, פופקורן שרימפס שלא תפסיקו לנשנש, רול של שרימפס ספיישל המחבק ספייסי טונה, שרימפס, אבוקדו ובצל ירוק בציפוי בטטה.

בית הפנקייק המקורי, הרצליה

חשק לפנקייק אמיתי ומתוק – היכנסו למכונית והגיעו לבית הפנקייק בהרצליה. כאן תמצאו פנקייקים אווריריים ומתקתקים ממש כמו באמריקה לצד הפתעות מושחתות כמו קצפת, פירות טריים, בוואריה ועוד. אם גם תרצו לאכול משהו לפני או אחרי הפנקייק אז בוודאי תשמחו לדעת שבמקום מוצע גם תפריט רגיל של כריכים, ארוחות בוקר, טוסטים, סלטים וגם מנות בשריות.
אירועים בלחם בשר מרינה, הרצליה. עד 200 איש, כשר למהדריןבמסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנה