Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > חדשות ואירועים> חדשות מהמסעדות חודש אוגוסט 2016

חדשות מהמסעדות


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

הטעמים והניחוחות של רשת לחם בשר מגיעים למרינה של הרצליה, תפריט קיץ מרענן לאריא בניצוחו של השף גיא גמזו, חדש בתל אביב - מיט קיטצ'ן שהיא בשורה משמחת לקרניבורים שומרי הכשרות, בראנץ' שישי במסעדת פיש מרקט ועסקיות חדשות במיט בול שבראשון לציון. בואו להתעדכן בכל מה שמתבשל בעולם הקולינרי

לחם בשר מגיעה להרצליה


רשת מסעדות "לחם בשר" משיקה מסעדה נוספת בכשרות מהודרת בקניון ארנה שבהרצליה. עיצוב המקום נעשה תוך התאמה לקונספט החווייתי ומאפשר ישיבה נוחה בתוך המסעדה או ישיבה ברחבת הטיילת הפונה אל המרינה והים הכחול. המסעדה מתמחה בשילוב בין מנות בשר איכותי למנות העשויות בטאבון, כך שתוכלו להתפנק ממגוון מנות כמו מאפה חצי ירח במילוי בשר כבש טחון; תבשיל טלה בבישול ארוך עם תבלינים ארומטיים; ראגו בשר בקר, פלפל קלוי וזיתי קלמאטה על בסיס מאפה פתוח ועוד.

תפריט קיץ חדש באריא


אריא היא ביסטרו אורבני עדכני של השף גיא גמזו, הממוקמת בבניין לשימור ברחוב נחלת בנימין בתל אביב. המסעדה מציעה לקהל הלקוחות חחויה של אוכל משובח ועילי, אלכוהול מוקפד ומוזיקה נפלאה, הכל במתחם מעוצב להפליא המשלב בין היסטוריה וקווים מודרניים. הצצה למנות החדשות: סשימי יווני - פרוסות דג ים עם צזיקי; כיסוני בצק רבוך ממולאים בפונדו כרישה ומסקרפונה; 250 גרם של סינטה מרמת הגולן צרובה על הפלאנצ׳ה עם ויניגרט מנגו; לברק אפוי בתנור עם קארי ירוק ועוד הרשימה ארוכה.

נעים להכיר: מיט קיטצ'ן


בשורה משמחת לאוהבי הבשר: ברחוב יגאל אלון 65 בתל אביב, פתחו צמד השפים, נדב נצר (מסה, רפאל, השולחן) ואלעד לוי (בוסטון, ארצ'י) את MEAT KITCHEN - מסעדת שף כשרה על טהרת הבשר ובאווירת בראסרי. התפריט במקום עשיר במיוחד וכולל מגוון מנות עם נתחי בשר מובחרים בשילוב חומרי גלם טריים ואיכותיים. בין המנות תמצאו צלעות טלה מקומי; ברזאולה - בקר בכבישה יבשה; שקדי עגל לצד קובה; נתח קצבים עם פירה כפרי ובצל חרוך; סינטה צרובה על בסיס קרם חציל שחור ופילה סלמון על מצע גאספצ'ו שרי צהובות.

חדש בפיש מרקט: בראנץ' שישי


מסעדת הדגים החלבית-הכשרה של השף קובי עבד, פיש מרקט שבשדרות שאול המלך 33 תל אביב, משיקה בראנץ' שישי המוגש בין השעות 11:00-17:00, והמחיר - נע בין 69-119 ש"ח לארוחה מלאה. כל המנות מגיעות מלוות בפלטה זוגית של סלטי הבית הכוללת עשרה סוגים ללא הגבלה בליווי לחם, קינוח השף או שתייה חמה. מוזמנים לטעום פיצה יוונית בתוספתת גבינות בלקניות, זיתי טאסוס, שאלוט וצ'ילי אדום; פילה אמנון עם ניוקי תפוחי אדמה ולימון כבוש; קבב דג ים ברוטב חריימה על קוסקוס דק ועוד.

תפריט עסקיות חדש במיט בול


מסעדת "מיטבול" הממוקמת באזור התעשייה של ראשון לציון, מציעה תפריט עסקיות בכל יום בין השעות 12:00 עד 18:00 ובימי שישי בשעות 12:00-17:00. תפריט העסקיות כולל מספר מסלולים: מיטבול ביס - מנה עיקרית לבחירה מתוך ארבע אפשרויות לצד תוספת חמה ושתיה; עסקית צהריים בסיסית הכוללת בחירה של עיקרית במחיר של 75-81 ש"ח יחד עם תוספת חמה, מנה ראשונה ושתיה; עסקית פרמיום במחיר של 87-145 ש"ח הכוללת ראשונה ועיקרית לבחירה לצד כוס יין או שתיה קלה או עסקית בוצ'ר בה תהנו ממבחר בשרים לצד מנה ראשונה, שתי תוספות, שתיה קרה וחמה והכל במחיר של המנה העיקרית.