Skip Navigation Linksראשי > מסעדות כשרות > פשוט מוכשרת> מיט קיטצ'ן תל אביב

חדש: מיט קיטצ'ן תל אביב


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

"פילה סלומון על מצע גאספצ'ו שרי צהובות, תפוח אדמה מדורה, שאלוט חרוך, בייבי סלק, זוקיני, בייבי שומר, ויניגרט, זעתר, רוזמרין וליים. המנה היתה עשירה בטעמים מיוחדים וכל ירק שהצטרף לסלומון הפריך והמענג הוסיף את הטאץ' המיוחד לו..." רגע לפני שהחופש הגדול חומק לה בין הידיים, כרמית אופק גייסה חברה ויצאה לחגוג במיט קיטצ'ן, מסעדת שף חדשה וכשרה בתל אביב. נרשמה יציאה מהקופסא

המשימה - לחגוג כאן ועכשיו את ה'חופש הגדול' שהנה עוד רגע נדמה והוא חומק מבין ידינו. הצוות - חברתי משכבר הימים, רונית ואנוכי. הלוקיישן - הפנינה החדשה של תל אביב, הלא היא מסעדת 'מיט קיטצ'ן' השוכנת ברחוב יגאל אלון 65.

מגשימים חלום יחד


ה'מיט קיטצ'ן' עוצב בהוד והדר ומזכיר ניחוחות של חו"ל, אם אלו הכיסאות הנוחים עד מאוד, שולחנות העץ, מאווררי התקרה השחורים, הנורות התואמות וחלונות הפונים לרחוב. הקירות מעוצבים באופן כה ייחודי וצריך באמת לראות כדי להבין, ישנן אבני בזלת המונחות מאחורי רשת ברזל ויחדיו מהווים קיר שלם. השילוב של אבני הבזלת עם צבען הסגול של הספות במקום יוצר תחושה של רוגע וייחודיות גם יחד. כל פריט במקום נותן את הטון העיצובי המקורי שלו וכולם יחדיו יוצרים חלל שהוא שיק אחר לחלוטין.

שני שפים מיוחדים, האחד, נדב נצר אשר עשה חייל בעברו במסעדות כמו מסה, שולחן ורפאל, וחיי את השווקים בחו"ל וחברו השני, אלעד לוי המגיע ממשפחה קולינרית אשר להם מסעדות באיזור הצפון והוא עצמו צבר התמחות במטבחים של בוסטון, פאפאס וקפה הלל, חברו יחדיו מתוך מטרה להגשים חלום שכל כולו מראשיתו ועד סופו יצירה קולינרית ללא פשרות.

מיט קיטצ'ן - לצאת מהקופסא


התחלנו את הערב עם סינטה צרובה על בסיס קרם חציל שחור טורטליני בטטה, שאלוט מזוגג, ציר בקר, ברס ואגוזי לוז. הסינטה היתה ערבה לחך, עשויה היטב, ואיך חברתי סיכמה את המנה - פינוק של ממש. המשכנו להתפנק עם סלט קינואה אדומה שחבק בתוכו גרבלקס סלומון, פטריות שימג'י, גזר בצבעים מזוגג, פטרוזיליה, צנונית, מלפפון וויניגרט. יש לי חיבה מיוחדת לקינואה, אין בריאה ממנה ובכלל המרכיבים שחברו לקינואה האדומה יצרו יחד מנה מעניינת, בריאה להפליא המזינה באנרגיות טובות את הגוף. לצד הראשונות הצטרפו להם בהגשה מיוחדת חומץ בלסמי ושמן זית אשר היו מצויים בבקבוקים קטנים תוצרת המקום ולאט לאט מצאו מקומם בקערות קטנות שאיפשרו לנו לתת נגיעה קטנה עם לחם הבית הנאפה במקום.

עוד לא אמרנו די והנה הגיע פרק העיקריות. בחרנו בפילה סלמון על מצע גאספצ'ו שרי צהובות, תפוח אדמה מדורה, שאלוט חרוך, בייבי סלק, זוקיני, בייבי שומר, ויניגרט, זעתר, רוזמרין וליים. המנה היתה עשירה בטעמים מיוחדים וכל ירק שהצטרף לסלומון הפריך והמענג הוסיף את הטאץ' המיוחד לו. עוד נהנינו מפילה בקר שהיה עשוי לעילא ולעילא - מנה משובחת ומפנקת עד מאוד. מנה המציגה ברוב הדר ופאר את ההתמחות של המקום - בשר.

מארץ הקינוחים בתפריט ותאמינו לי זו ארץ יפה ומתוקה, בחרנו בסלט פירות שכלל קרם מנגו, אבטיח, קוויאר אבטיח, מלון, אננס, נקטרינה, סורבה מלון ואפרסק וקציפת לימון - ממש תחושה של קיץ וחופש. הסלט חתם את הערב הנהדר שלנו, בחגיגה של טעמים וצבעוניות מדליקה ובכלל הסלט פירות מוגש בצורה מרתקת, רוצים לדעת? תצטרכו לגלות בעצמכם.

יש אלכוהול, יש עסקיות ויש עוד...


ב'מיט קיטצ'ן' ישנה הקפדה מיוחדת על אופן הגשת המנות, כל אחת מהמנות שהוגשו היו סוג של ציור קולינרי, ובכלל נקודת המוצא של שני השפים במקום היא להראות שבכשרות אפשר גם אחרת. במקום מציעים גם תפריט עסקיות ובימי שישי קיים תפריט מיוחד לכבוד שבת המלכה. ומה קורה בגזרת האלכוהול אתם לבטח תוהים, אז תשמחו לדעת שגם כאן התפריט מרשים עם מגוון עשיר של קוקטיילים לצד חמישים סוגי יינות מיקבים מקומיים - פשוט גאווה ישראלית. דעו, כי ב'מיט קיטצ'ן' ניתן לערוך אירוע עד כ-200 איש לכל מטרה, ובנוסף יש במקום את החדר הפרטי המכונה: ROOM שבו ניתן לקיים מסיבות ואירועים עד שישים איש.

העיר, תל אביב, שיש לה כל כך הרבה מה להציע, התחדשה בפנינה מיוחדת וזאת בזכות שני שפים החושבים מחוץ לקופסא ואין זו קלישאה. שפים היוצאים מחוץ למטבח ומרגישים את האנשים, את הסועדים, ומה ישמח את ליבם. מסעדה שכל מטרתה היא להביא משהו אחר ולדאוג לסועד שיהיה לא רק שבע, אלא גם שבע רצון.

במסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנהלחם בשר הרצליה אירועים חדש