פסטיבל פירות ים בטרין


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

 מסעדת טרין ביבנה פוצחת בפסטיבל פירות ים שימשך 14-26 בפברואר, אז אפשר יהיה ממש לשבוע מפירות ים במחיר מצחיק של 78 שקלים לסועד. לרגל האירוע מתכון אחד מיני רבים המשתתפים בחגיגה של יוסי סויסה, מפצח המולים והמבשל במקום

מסעדת טרין ביבנה פוצחת בפסטיבל פירות ים שימשך 14-26 בפברואר, אז אפשר יהיה ממש לשבוע מפירות ים במחיר מצחיק של 78 שקלים לסועד. לרגל האירוע מתכון אחד מיני רבים המשתתפים בחגיגה של יוסי סויסה, מפצח המולים והמבשל במקום


שרימפס בתאנים ויין
שף יוסי סויסה, מסעדת טרין. אחת ממנות פסטיבל פירות ים.

4 סועדים

מצרכים

1 בק' יין קברנה סובניון
150 גר' סוכר
מיץ מלימון אחד
1 מקל וניל
1 מקל קינמון
2 כוכבי אניס
16 יח' תאנים מיובשות

800 גר' שרימפס מקולף ונקי
100 גר' חמאה
1/2 כוס ציר דגים
מלח
פלפל גרוס

ההכנה
1. מניחים בסיר את היין, הסוכר ומיץ הלימון. מוספים את מקל הוניל, מקל הקינמון וכוכבי האניס ומבשלים את התאנים המיובשות עד שמצטמצמים הנוזלים לכ- 10% מהכמות ההתחלתית. מניחים בצד.
2. מקפיצים את השרימפס בחמאה במחבת, מתבלים עם מלח ופלפל שחור גרוס, מוסיפים את התאנים עם היין ומוסיפים את ציר הדגים. ממליחים ומפלפלים מלח ופלפל.

במידה והרוטב דליל מדיי, להוציא את השרימפס ולצמצם את הרוטב.


טרין
שד' ירושלים 1
יבנה