חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatויגן פרנדליפרויקט מטייליםמסעדות אילתחיפה והקריות
הסקר שבועי
אין כמו סופגניה עם


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
Skip Navigation Linksראשי > שף בשקט > שף בשקט> שף בשקט עם שאול בן אדרת מקימל
שף בשקט עם שאול בן אדרת מקימל מערכת טו איט
חולם על מלון קטן, עם מסעדה וגן
מסעדות, מסעדה, בתי קפה, ברים



מרק אפונה כפרי עם עצמות
מסעדות, מסעדה, בתי קפה, ברים



מוקד הזמנת אירועים במסעדות

  
שאול בן אדרת עומד כבר שנים רבות מאחורי ההצלחה של קימל, מסעדת המעדנים הכפרית שליד נווה צדק וכלבו שלום. כמו בצרפת הכפרית, מככבים במטבח של קימל עדשים, נקניקים כפריים ירוקות שורש והרבה שמן זית. אוכל שמחמם את הלב והבטן. ויש גם מתכון למרק חורפי משובח.

שם: שאול בן אדרת

מסעדה : קימל

עבודות קודמות: צצה-פאב מועדון, קפה סול בבורסה – קפה מסעדה איטלקי, ושירותי קייטרינג.

לימודים: ליידי דייוויס – מכניקה ב'. בישול לא למדתי מעולם.

סגנון: צרפתי כפרי עם טעמים ישראלים

מנת הדגל: פטריות ממולאות בכבד אווז ברוטב יין פורט תאנים ושזיפים

לעולם לא אבשל: רגל קרושה

השראה: דמיון

חומרים אהובים: הכל

הקהל הישראלי: נאמן, חברותי, שמח ונהנה לאכול

חלום: לנוח. (וגם – לפתוח מלון בוטיק בנושא אוכל, שיהיו בו ארוחת בוקר, בראנץ', צהריים, ארוחת five o'clock, ארוחת ערב וארוחת לילה)


מרק אפונה ועצמות מח

שאול בן אדרת/''קימל''

מצרכים (ל-6 סועדים

1 ק''ג אפונה יבשה ירוקה
מעט שמן זית
1 בצל קצוץ
6 עצמות מח נקיות מבשר בגובה 7 ס''מ
1 כוס ציר עוף או ירקות
1/2 ליטר מים
2 גבעולי סלרי קצוצים
1 כף כמון טחון
1 כפית מלח
1 כפית פלפל לבן
מעט מיץ לימון
10 גרגרי קצח

1. משרים את האפונה במים למשך שעתיים. מסננים ושוטפים היטב.
2. מאדים בסיר עם מעט שמן זית את הבצל עד הזהבה ומוסיפים את עצמות המח. מוסיפים את ציר הבשר/ירקות, 1/2 ל' מים, הסלרי, הכמון, המלח והפלפל. מבשלים במשך שעתיים על אש נמוכה עד לצמצום כל הנוזלים.
3. מורידים מהאש וטוחנים עם בלנדר עד לקבלת מחית חלקה וסמיכה.

להגשה: בתוך צלחת מרק ''סבתא'' עם שולים רחבים, שתי מצקות מרק אפונה. להניח את עצם המח במרכז. לטפטף מספר טיפות מיץ לימון, לצקת מספר טיפות שמן זית ולפזר את גרגרי הקצח.



השחר 6, תל אביב
טלפון: 03-5105204





קישורים:
אתר הבית





תגובות

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏
קבל הצעה לאירוע

קבל הצעה לאירוע במסעדה

[X]
לאירוע במסעדה בהתאמה אישית- השאר פרטים ואנו נחזור אליך עם ההצעות המתאימות ביותר. השירות, כמו תמיד- חינם!
השאירו פרטים