שף בשקט עם בועז צאירי מסאקורה


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

   מי שהביא את בשורת האוכל היפני לארץ וממשיך לקיים אותה בנחישות בירושלים וגם בתל אביב. בועז צאירי


שם: צאירי בועז

מסעדה : סאקורה ירושלים וסאקורה תל אביב

עבודות קודמות: מסעדות סושי שונות ביפן

לימודים: תואר שני בגיאוגרפיה ותכנון עירוני.

סגנון: יפני

מנת הדגל: קרפצ'יו דניס

לעולם לא אבשל: חומר מזון לא טרי.

השראה: יפן

חומרים אהובים: ירקות מיוחדים דגים

הקהל הישראלי: קהל טוב, בסאקורה זה גם קהל נאמן שמבין באוכל.

חלום: להביא עוד ועוד חומרי גלם טובים מיפן כמו בעבר.

קינג גורג 79, תל אביב
טלפון: 03-6212900


יפו 31, חצר פיינגולד, ירושלים
טלפון: 02-6235464