Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > חדשות ואירועים> כתבה על פסטיבל דינר רש

פסטיבל דינר רש


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

עבור חובבי המסעדות הצעירים שלא הספיקו לאכול במוסדות הקולינריים שהשאירו חותם על התחום כמו התרווד הוורוד ומיקה, מושק פרויקט "דינר רש" בשיתוף אתר המסעדות 2eat, המקים לתחייה מוסדות אוכל נבחרים, למשך שבוע אחד בלבד. המחיר של ארוחת טעימות כזו עומד על 200-350 שקל, אבל מה זה לעומת הערך הנוסטלגי. חובה להזמין מקום מראש

דינר רש (Dinner Rush) הוא פסטיבל הפופ אפ הקולינרי הראשון בארץ שיתחיל ב-17 בנובמבר ויימשך כשישה שבועות, בחלל הנאה שברחוב נחלת בנימין 48 בתל אביב, המקום שאכלס עד לאחרונה את קפה 48. בכל שבוע מסעדה אחת מזמינה אתכם לחוויה קולינרית תוססת וייחודית בהובלת שף אחר. את הפרוייקט מובילה היזמית הקולינרית הצעירה, שיר אשל-מחרובסקי, שלקחה השראה מאירועי פופ אפ קולינריים דומים בניו יורק. אתר המסעדות הישראלי, 2eat, שותף למיזם ומציע לקהל הלקוחות אפשרות להזמנת שולחן למסעדות המשתתפות.

כל מסעדה המשתתפת במיזם מציגה ד.נ.א שונה ומביאה עמה פן קולינרי אחר. המסעדות יפעלו מיום שני ועד שבת, חלק גם בצהריים וגם בערב וחלק רק בשעות הערב, ובימי ראשון תתקיים החלפת המסעדות. יש כאלה המביאים מעצב כדי לשחזר את מה שהיה במסעדות גם מבחינה עיצובית, ואחרים שבוחרים בעיצוב סולידי. מבחינת תפריטים, כמעט כל המסעדות יציעו פיקס מניו, כך שאפשר יהיה להגיע ולהנות מארוחת טעימות של כל מנות הדגל של המסעדה. המחיר: בין 200 ל-350 שקלים לארוחת טעימות לאדם. הביקוש רב, ואתר המסעדות 2eat נותן לכם את האפשרות לשריין מקום מראש.

חלק מהמסעדות המשתתפות יהיו מסעדות עבר מיתולוגיות כמו מסעדת היוקרה התרווד הוורוד של השף צחי בוקששתר, שהיתה במשך שנים שם נרדף לברנז'איות ובוהמיינית. בוקששתר יגיש את מיטב המנות הבלתי נשכחות של המקום כמו טרטר פילה בקר בחמאת צלפים מומסת, מרק תרד וצדפות וכמובן אי אפשר בלי הקינוח המפורסם של המקום - פרפה החלבה המהווה שילוב בין חומר גלם מזרח תיכוני לשיטת בישול צרפתית - המצאה שהפכה במרוצת השנים לאחד המתוקים המזוהים עם המטבח הישראלי החדש. גם מסעדת מיקה של השפית מיקה שרון חוזרת מהעבר ומזמינה אתכם להתענג ממנות הדגל שלה כמו טונה צרובה עם אטריות סומן ופטריות שיטאקי או סרטנים בחלב קוקוס, ג'ינג'ר וצ'ילי ועוד טעמים שנחקקו בתודעה כזיכרון מתוק. מסעדת פיר 23 של השף בן מחרובסקי תגיש למשך שבוע מנות פאסט פוד גורמה ממכרות ומגוונות היישר מן הים, ניתן לנשנש פיש אנד צ'יפס מנתח קוד טרי וצ'יפס בלגי, קלמרי בציפוי פנקו וטוגרשי, דים סאם במילוי שרימפס ועוד שלל טעמים מיוחדים

ביתר השבועות יארח החלל מסעדות מובילות מהארץ המגיעות לביקור בן שבוע ימים בבירה הקולינרית של ישראל. ביסטרו וניה החיפאי מגיע למגנט את הסועדים עם תפריט צבעוני, טרי ואיכותי בהשראת בתי המרזח של חיפה תחתית ועם שלל מנות מהים ומהאדמה. החבר'ה של צ'אקרה מגיעים לדינר רש מעיר הקודש עם כל המנות היצירתיות והצבעוניות שהפכו לאגדה. הנה ההזדמנות שלכם לטעום כאן, במרכז, מנה בניחוח של קודש, פילה בר עם קרם כרובים, פטריות יער ותרד. שמעתם רבות על אל באבור אך לא מצאתם זמן לנסוע לצפון, השף חוסאם עבאס מביא את המטבח הערבי, האותנטי והעשיר ללב תל אביב ומציג תפריט כמו צוואר כבש ממולא לצד אוכל קליל יותר כמו שיפוד שווארמה.

שישה שבועות של נוסטלגיה יוצאים לדרך ממש עוד מעט. לכם רק נשאר לבחור האם לבקר במסעדה אחת, שתיים, או בכולן. הזמינו עוד היום שולחן באמצעות שירות הזמנת מקום click a table של אתר המסעדות 2eat. מוזמנים להיכנס לקישור מטה לקבלת מידע נוסף על המסעדות המשתתפות והזמנת שולחן. תמהרו...השולחנות כבר התחילו להתמלא.