מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > סופרים קלוריות > ליאורה סופרת קלוריות> גריל בר, כתבה המסקרת את מסעדת מיתוס גריל בר בתל אביב, הכתבה מציעה ארוחה דיאטטית במסעדה, הכתבה כוללת תמונות ומתכון לחציל .מסעדות גריל בר.

עיסקית דיאטטית במיתוס גריל בר


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

    מיתוס גריל בר, בר הבשרים הממוקם מול בית המשפט בתל אביב, ליד איכילוב, הקריה ומשרדים רבים החליט שבר בשרים הוא דווקא מקום מצוין לעשות בו דיאטה.

קובי עבד הבעלים והשף של המקום טוען שאפשר לאכול טוב, טעים וגם דיאטטי, וגם מוכיח.

הפרח במדבר מציג תפריט המשלב מנות ישראליות וים תיכוניות טיפוסיות עם הקפדה על איכות גבוהה של המרכיבים, הגשה אסטטית וכן, בהחלט אפשר למצוא גם מנות שיעמדו בכבוד בתפריט יומי של מי שמנסה לרדת במשקל או לשמור על הישגים שכבר ארגן לעצמו.

מבין מנות הפתיחה מומלצות גם בטעם וגם בקלוריות מנות הסלט המגוונות . הסלטים מצוינים ומכילים עושר של עלים וירקות. רצוי לאכול מהם כבר בתחילת הארוחה כדי לימלא את הבטן בלי ייסורי מצפון. מנת המיקס סלט עם רצועות רוסטביף מהווה בעיני ממש ארוחה מלאה.


למנה עיקרית כדאי לבחור את הדגים העשויים על הגריל או השיפודים למיניהם. הם מופיעים במגוון רטבים כך שתוכלו לבחור לפי טעמכם. כולם עשויים על הגריל כך שאפילו חלק מהשומן ניגר מהם. לתוספות העדיפו פירה , פטריות או מיני תפודים.

בגלל הכשרות מככב הסורבה למנה אחרונה. כדור אחד ואספרסו יסגרו במתוק מתאים ובמידה, ארוחה מצוינת.
עיסקיות המוגשות בין 12:00 ל – 18:00 מאפשרות דיל נוח גם מבחינה כלכלית שיכול להגיע גם כ – Take Away .
לא לשכוח כי עבור כל מי שלא מצוי בסביבה בשעות היום, בערב הפך המקום ל – ''בר – מסעדה'' ואפשר להנות מתפריט בשרי מלווה באלכוהול ומוסיקה.

מיתוס גריל בר
ויצמן 2, במגדל ''אירופה ישראל'' ת''א
03-6932002

סלט חציל אפוי
באדיבות מסעדת ''מיתוס גריל בר''

המצרכים
10 יח' חציל בלאדי
1/2 כוס טחינה גולמית
1 כוס מים קרים
2 שיני שום קצוצות
1 כפית מלח
3 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון
1/2 כוס גרגירי חומוס מבושלים
1/2 כוס עלי רוקט קצוצים


אופן ההכנה
 שורפים את החצילים בתנור או בגריל, מוציאים את התוך ומניחים במסננת.
 מערבבים את הטחינה, המים השום והמלח לרוטב אחיד.
 מסדרים את החציל בצלוחיות ויוצקים את הרוטב מעל.
 מפזרים מעל את עלי הרוקט, שמן הזית, הלימון וגרגירי החומוס ומגישים.