שף בשקט עם אביב רגב מדון ויטו


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

   הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את אביב רגב

הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות, אלה שבגללם אנחנו פותחים ארנקים ורשמנו מה יש להם להגיד על האוכל ועלינו. קבלו את אביב רגב


שם: אביב רגב

מסעדה : דון ויטו

עבודות קודמות: ארקדיה ירושלים עזרא קדם תמר בליי , בר פירות ים בהרצליה תחת שרביטו של אייל לביא, השף של גבינריה בבזל תל אביב, קימבה תל אביב

לימודים: בתיכון למדתי בעמל כפ''ס, לימודים בליון, צרפת אקול דה ארט דה קולינר

סגנון: דרום צרפת, איטליה, עשבי תיבול, טימין, עגבניות ים תיכוני עם נגיעה צרפתית

מנת הדגל: פילה לוקוס על מצע של ברוקולי טרי ופטריות פורטבלה

לעולם לא אבשל: אין דבר כזה

השראה: חומרי גלם טובים שאפשר להשיג בארץ והדמיון

חומרים אהובים: דגים, פירות ים, ירקות, הכול

הקהל הישראלי: ביקורתי אבל טוב

חלום: יום יבוא, עסק משלי

,