Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > מסעדות חדשות> כתבת ביקורת על מסעדת ארנולד'ס ברמת ישי

ארנולד'ס רמת ישי


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

"הסטייק פורטובלו הגיע צלוי ועטוף בשבבי סלק ושום. המנה היתה מעולה, עסיסית ומלאה בטעמים שהתגלו בשלבים..." קרין אביב יצאה לבדוק את החדשה של ארנולד'ס ברמת ישי: מנות שף מושקעות וטעימות (וכשרות), עיצוב מודרני מזמין וכמובן - קינוחים שאי אפשר לסרב.

ארנולד'ס ברמת ישי נפתחה זה מכבר ולוותה בהשקה מרגשת שבה נתנו כבוד ויחס חברי מהלב, טובי סלבריטאי הארץ לשף אורי ארנולדס. בקומה השנייה של הסטריט מול, החדש גם הוא, נמצאת המסעדה, המעוצבת בקו מודרני חמים. ניכרת חשיבה על כל פרט ופרט מתוך שאיפה להביא לכדי חווית בילוי וסעודה מושלמת. יד השף מורגשת בכל המנות המגדירות את המטבח כגורמה בשרי גלילי. התפריט מגוון ומציג מנות קלאסיות ואהובות.

המנה הראשונה שקיבלה את פנינו היתה פוקאצ'ה שהוכנה בטאבון ולוותה בשלושה מטבלים. אין תחרות לכל סוג של לחם שיוצא זה עתה מהתנור. הכי בסיסי, הכי טעים.

מנת טאפסים מקסימה, קלילה ומגוונת לא אחרה לבוא. בין הטאפסים בלט הנסיך הבלתי מעורער של מנות פתיחה שמשאירות את הטועם בהלם מהטעם העדין, הנמס בפה שדורש מילוי ומהר !!! הלוא הוא קרם החצילים. הקרם ממש נשתה כאילו היה נוזל ובקשתי לטעימה נוספת לא הפתיעה את קארין, המלצרית המקסימה, שאמרה לי שהיא רגילה לבקשות שכאלה ואני ממש לא שונה (ואני חשבתי לתומי שיש בי כן משהו שונה ומיוחד...). תחת שיקול דעת כבד ומעמיק, החלטתי לא לבקש סיבוב שלישי, מתוך הבנה שהדרך אל האושר (קרי, הקינוחים) עוד רצופה אתגרים.

בין המנות הראשונות אני שמחה להמליץ גם על הסטייק פורטובלו שהגיע צלוי ועטוף בשבבי סלק ושום. המנה היתה מעולה, עסיסית ומלאה בטעמים שהתגלו בשלבים.

ואז הגיע הבשר.... נהננו מהאנטריקוט והסינטה שהגיעו על מצע של פירה, כמו גם מכבדי עוף ברוטב יין מתוק. כל המנות מגיעות בליווי שעועית ירוקה ותפוחי אדמה. אך מבחינתי המנה שהביאה טוויסט מעניין בתחום הבשר היתה קדרת הבשר שבושלה בבישול איטי יחד עם ירקות שורש ביין. לתבשיל היתה נשמה, הוא נמס בפה והזכיר לי ימי חורף גשומים.

על קינוחי המסעדה מופקדת קונדיטורית הבית, שרוקחת ומכשפת קינוחים כשרים מדהימים. אל שולחננו הגיעה ה"טרילוגיה" שכללה שלושה קינוחים. כבודו של כל קינוח במקומו עומד והשילוב ביניהם היה הרמוני מבחינת טעם, ריח, צבע וטמפרטורה. קרמבל פירות יער ותפוחי עץ, יצא חמים וקריספי ובדיוק בזמן מהתנור. קרם קוקוס עוקצני (נגיעה של צ'ילי היא זאת שעוקצת ) הונח על מצע של קיווי ולידו מוס שוקולד קפוא.

המסעדה פונה לכל הקהלים ומקבלת בברכה משפחות במהלך היום, אנשי עסקים מחו”ל באירוח רשמי, כמו גם מקום מקסים לבילוי זוגי בערב. אם חשקה נפשכם בסדנא ללימוד רזי הבשר (עישון, יישון ועוד מטעמים), אורי נוהג לארח לסדנאות שכאלו במסעדה ובחנויות גורמה מתמחות. שירות אדיב, מקצועי וקשוב ללקוח, עיצוב מהמם, אוכל טעים וקלאסי, מי צריך יותר מזה ???