Skip Navigation Linksראשי > שף בשקט > שף בשקט> כתבה שף בשקט עם השף גיל טרביצקי ממסעדת לופט ראשון לציון

גיל טרמביצקי


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

שף בשקט עם השף גיל טרמביצקי ממסעדת לופט בראשון לציון. אהבה לאנטריקוט ממולא, סלק וגזר לא ייכנסו למטבח, וגם - איך מכינים מניפת סינטה? לפניכם המתכון במלואו

תעודת זהות:

שם: גיל טרמביצקי
גיל: 42
בית: בת ים
עבודה: LOFT - מסעדת בשר ויין (ראשון לציון)

עניין אישי:

בית הספר: תדמור 95

סגנון: איטלקי - ים תיכוני.

ניסיון: שף באולימפיאדה, שף בפריים, סו שף בטאבון (נמל יפו).

מנה אהובה: אנטריקוט ממולא.

חומרי הגלם שלי: אסדו עגל חלב, חמוציות, רוטב יין אדום.

אבל לעולם לא אבשל: סלק וגזר.

מנת הדגל: מניפת סינטה.

מעריך מאד: מסעדת פריים בתל אביב.

השראה: מהמטבח הים תיכוני.

החלום: להיות שף במסעדת שף!

מניפת סינטה

סינטה 300 גרם - סגורה על הגריל משני הכיוונים ופרוסה למניפה
חמאה ומלח גס

אופן הכנה: לצפות את הסינטה בחמאה, להוסיף מעל מלח גס ולהכניס לתנור עד למידת צלויה רצויה (מומלצת צלייה לרמת מדיום). יש למקם פירה במרכז הצלחת פורסים מעל את מניפת הסינטה, ומוסיפים פיטריות פורטובלו ברוטב יין אדום עם חמוציות. בתיאבון!